Öncelikle herkese selamlar, adım Muratcan soyadım Sözer, 23 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum Ses ve Görüntü uzmanıyım. 10 Yılı aşkındır bu işle uğraşmaktayım, gelirimi bu yolla sağlamaktayım. Forumumuz'da ise bir çok kez iş yapma fırsatım oldu. Beraber 3 adet forumumuza özel rap parçası çıkarttık ve klipledik. Siz değerli kullanıcılarımıza paylaştığım konular ile elimden geldiği kadar, bildiğim herşeyi öğretmeye ve yol göstermeye gayret ediyorum. Kısa bir biyografi olsada okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi günler, iyi forumlar dilerim.
Çocukluk arkadaşım olmakla beraber çoğu işimize renk katan, destek çıkan ekibimizin gözdelerinden birisidir. Gerek komikliğiyle, gerek sempatisiyle hepimize neşe kaynağı olmuştur. Aramıza iyiki geldin
Nirvana Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitOlgun ve işten anlıyorsun diye gözüküyor uzaktan, başarılar hocam.
eyvallah hocam teşekkürler
CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitÇocukluk arkadaşım olmakla beraber çoğu işimize renk katan, destek çıkan ekibimizin gözdelerinden birisidir. Gerek komikliğiyle, gerek sempatisiyle hepimize neşe kaynağı olmuştur. Aramıza iyiki geldin
Eyvallah Canım Kardeşim Herşey Karşılıklı Sende Öyle