VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: OxxO Kimdir ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Öncelikle herkese selamlar, adım Muratcan soyadım Sözer, 23 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum Ses ve Görüntü uzmanıyım. 10 Yılı aşkındır bu işle uğraşmaktayım, gelirimi bu yolla sağlamaktayım. Forumumuz'da ise bir çok kez iş yapma fırsatım oldu. Beraber 3 adet forumumuza özel rap parçası çıkarttık ve klipledik. Siz değerli kullanıcılarımıza paylaştığım konular ile  elimden geldiği kadar, bildiğim herşeyi öğretmeye ve yol göstermeye gayret ediyorum. Kısa bir biyografi olsada okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi günler, iyi forumlar dilerim.
memnun oldum uzun zamandır ismini görüyordum tanımakta bu güne nasipmiş  Düşün
(22-12-2019, Saat: 11:51)anill Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]memnun oldum uzun zamandır ismini görüyordum tanımakta bu güne nasipmiş  Düşün

bende memnun oldum  Gülümse
Olgun ve işten anlıyorsun diye gözüküyor uzaktan, başarılar hocam.
Çocukluk arkadaşım olmakla beraber çoğu işimize renk katan, destek çıkan ekibimizin gözdelerinden birisidir. Gerek komikliğiyle, gerek sempatisiyle hepimize neşe kaynağı olmuştur. Aramıza iyiki geldin Gülümse
(22-12-2019, Saat: 13:12)Nirvana Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Olgun ve işten anlıyorsun diye gözüküyor uzaktan, başarılar hocam.

eyvallah hocam teşekkürler  Gülümse

(22-12-2019, Saat: 13:14)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çocukluk arkadaşım olmakla beraber çoğu işimize renk katan, destek çıkan ekibimizin gözdelerinden birisidir. Gerek komikliğiyle, gerek sempatisiyle hepimize neşe kaynağı olmuştur. Aramıza iyiki geldin Gülümse

Eyvallah Canım Kardeşim Herşey Karşılıklı Sende Öyle  Gülümse
memnun oldum
Çok Yakın Zamanda Tanıdığım Ve Sevdiğim Bi Abim Gülümse
Memnun oldum başarılar Gülümse
(22-12-2019, Saat: 14:04)LapapeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]memnun oldum

bende memnun oldum  Gülümse

(22-12-2019, Saat: 14:07)BeyDesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok Yakın Zamanda Tanıdığım Ve Sevdiğim Bi Abim Gülümse

Bende memnun oldum kardeşim benim  Gülümse

(23-12-2019, Saat: 03:45)NilArkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Memnun oldum başarılar Gülümse

Teşekkürler Bende memnun oldum  Gülümse
Sayfalar: 1 2