REKLAM ALANI

instagram şüpheli giriş ?

Forum Üyesi
1165
Yorumu Paylaş

https://forumcsdarkresim.com/galeri/b3R10R3.png
arkadaşlar sorunum bu kendi hesabım nasıl çözerim
deneme
Forum Üyesi

Konuda Ara

8 Yorum

Edwen

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
Edwen
19-12-2019, Saat: 21:08
19-12-2019, Saat: 21:08
Yorumu Paylaş
anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma githttps://forumcsdarkresim.com/galeri/b3R10R3.png

Merhaba, bu sorun genellikle 2 farklı bilgisayar yada telefonlar'dan giriş sağladığınız için olmaktadır.
İnstagramın güvenlik ilkelerine göre farklı cihazlardan aynı hesaba giriş yapmayı deneyenler çoğunlukla "şüpheli giriş" problemiyle karşılaşıyor.
bunun çözümü için hesabınızı önceden doğrulamanız ( telefon ve e-Posta ile ) gerekiyor. Çoğunlukla yeni açılan hesaplar'da bu problem oluşmaktadır.

anonim1

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
anonim1
19-12-2019, Saat: 21:24
19-12-2019, Saat: 21:24
Yorumu Paylaş
Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma githttps://forumcsdarkresim.com/galeri/b3R10R3.png

Merhaba, bu sorun genellikle 2 farklı bilgisayar yada telefonlar'dan giriş sağladığınız için olmaktadır.
İnstagramın güvenlik ilkelerine göre farklı cihazlardan aynı hesaba giriş yapmayı deneyenler çoğunlukla "şüpheli giriş" problemiyle karşılaşıyor.
bunun çözümü için hesabınızı önceden doğrulamanız ( telefon ve e-Posta ile ) gerekiyor. Çoğunlukla yeni açılan hesaplar'da bu problem oluşmaktadır.
öncelikle merhaba hesabım kapalıydı 17 mayısdan beri client ile açtık bende ümidi kesmiştim e postayı hesapdan kaldırınca adamlar da bana bir yerden ulaşamıyor 2fac support yardım alamıyorum cihazlarım olmadığı için bir yerden iletişime geçmem lazım instagram ile

Edwen

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
Edwen
19-12-2019, Saat: 21:36
19-12-2019, Saat: 21:36
Yorumu Paylaş
anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitMerhaba, bu sorun genellikle 2 farklı bilgisayar yada telefonlar'dan giriş sağladığınız için olmaktadır.
öncelikle merhaba hesabım kapalıydı 17 mayısdan beri client ile açtık bende ümidi kesmiştim e postayı hesapdan kaldırınca adamlar da bana bir yerden ulaşamıyor 2fac support yardım alamıyorum cihazlarım olmadığı için bir yerden iletişime geçmem lazım instagram ile

Malesef hesabınız için yapabileceğiniz birşey yok. Yeniden hesap kurup "E-Posta & Telefon Onayı" yaparak yeni hesabınızı kullanabilirsiniz.

anonim1

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
anonim1
19-12-2019, Saat: 22:18
19-12-2019, Saat: 22:18
Yorumu Paylaş
anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitöncelikle merhaba hesabım kapalıydı 17 mayısdan beri client ile açtık bende ümidi kesmiştim e postayı hesapdan kaldırınca adamlar da bana bir yerden ulaşamıyor 2fac support yardım alamıyorum cihazlarım olmadığı için bir yerden iletişime geçmem lazım instagram ile

Malesef hesabınız için yapabileceğiniz birşey yok. Yeniden hesap kurup "E-Posta & Telefon Onayı" yaparak yeni hesabınızı kullanabilirsiniz.

kardesim e-posta onayını napim ben kullanıcı adı önemli ben client ile açtırdım bir yolu var geri dönmelerini bekliyorum maile Gülümse konuştuk geri dönemlerini bekliyorum dediğim için anlamışsındır bir gelişme olduğunu

Edwen

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
Edwen
19-12-2019, Saat: 22:31
19-12-2019, Saat: 22:31
Yorumu Paylaş
anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitMalesef hesabınız için yapabileceğiniz birşey yok. Yeniden hesap kurup "E-Posta & Telefon Onayı" yaparak yeni hesabınızı kullanabilirsiniz.

kardesim e-posta onayını napim ben kullanıcı adı önemli ben client ile açtırdım bir yolu var geri dönmelerini bekliyorum maile Gülümse konuştuk geri dönemlerini bekliyorum dediğim için anlamışsındır bir gelişme olduğunu

support ile görüşürseniz belki geri alabilirsiniz fakat, support her zaman bu konular'da onay vermemektedir.

Stabil

Aktif Üye

Aktif Üye
Stabil
20-12-2019, Saat: 07:50
20-12-2019, Saat: 07:50
Yorumu Paylaş
Eğer hesap seninse instagram destek ile iletişime geçip hesabının kilidini açabilirsin hocam

anonim1

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
anonim1
21-12-2019, Saat: 00:03
21-12-2019, Saat: 00:03
Yorumu Paylaş
anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitkardesim e-posta onayını napim ben kullanıcı adı önemli ben client ile açtırdım bir yolu var geri dönmelerini bekliyorum maile Gülümse konuştuk geri dönemlerini bekliyorum dediğim için anlamışsındır bir gelişme olduğunu

support ile görüşürseniz belki geri alabilirsiniz fakat, support her zaman bu konular'da onay vermemektedir.

support kısmına giremiyorum facebook client lazım

Edwen

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
Edwen
30-12-2019, Saat: 01:56
30-12-2019, Saat: 01:56
Yorumu Paylaş
Konunuz uzun süre aktiflik sağlamadığı için ÇÖZÜLMÜŞ Konulara taşınmıştır.

Konuyu Okuyanlar: