19-12-2019, Saat: 20:36
19-12-2019, Saat: 21:08
(19-12-2019, Saat: 20:36)anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]https://forumcsdarkresim.com/galeri/b3R10R3.png
arkadaşlar sorunum bu kendi hesabım nasıl çözerim
Merhaba, bu sorun genellikle 2 farklı bilgisayar yada telefonlar'dan giriş sağladığınız için olmaktadır.
İnstagramın güvenlik ilkelerine göre farklı cihazlardan aynı hesaba giriş yapmayı deneyenler çoğunlukla "şüpheli giriş" problemiyle karşılaşıyor.
bunun çözümü için hesabınızı önceden doğrulamanız ( telefon ve e-Posta ile ) gerekiyor. Çoğunlukla yeni açılan hesaplar'da bu problem oluşmaktadır.
19-12-2019, Saat: 21:24
(19-12-2019, Saat: 21:08)Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]öncelikle merhaba hesabım kapalıydı 17 mayısdan beri client ile açtık bende ümidi kesmiştim e postayı hesapdan kaldırınca adamlar da bana bir yerden ulaşamıyor 2fac support yardım alamıyorum cihazlarım olmadığı için bir yerden iletişime geçmem lazım instagram ile(19-12-2019, Saat: 20:36)anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]https://forumcsdarkresim.com/galeri/b3R10R3.png
arkadaşlar sorunum bu kendi hesabım nasıl çözerim
Merhaba, bu sorun genellikle 2 farklı bilgisayar yada telefonlar'dan giriş sağladığınız için olmaktadır.
İnstagramın güvenlik ilkelerine göre farklı cihazlardan aynı hesaba giriş yapmayı deneyenler çoğunlukla "şüpheli giriş" problemiyle karşılaşıyor.
bunun çözümü için hesabınızı önceden doğrulamanız ( telefon ve e-Posta ile ) gerekiyor. Çoğunlukla yeni açılan hesaplar'da bu problem oluşmaktadır.
19-12-2019, Saat: 21:36
(19-12-2019, Saat: 21:24)anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ](19-12-2019, Saat: 21:08)Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, bu sorun genellikle 2 farklı bilgisayar yada telefonlar'dan giriş sağladığınız için olmaktadır.öncelikle merhaba hesabım kapalıydı 17 mayısdan beri client ile açtık bende ümidi kesmiştim e postayı hesapdan kaldırınca adamlar da bana bir yerden ulaşamıyor 2fac support yardım alamıyorum cihazlarım olmadığı için bir yerden iletişime geçmem lazım instagram ile
Malesef hesabınız için yapabileceğiniz birşey yok. Yeniden hesap kurup "E-Posta & Telefon Onayı" yaparak yeni hesabınızı kullanabilirsiniz.
19-12-2019, Saat: 22:18
(19-12-2019, Saat: 21:36)Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ](19-12-2019, Saat: 21:24)anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]öncelikle merhaba hesabım kapalıydı 17 mayısdan beri client ile açtık bende ümidi kesmiştim e postayı hesapdan kaldırınca adamlar da bana bir yerden ulaşamıyor 2fac support yardım alamıyorum cihazlarım olmadığı için bir yerden iletişime geçmem lazım instagram ile
Malesef hesabınız için yapabileceğiniz birşey yok. Yeniden hesap kurup "E-Posta & Telefon Onayı" yaparak yeni hesabınızı kullanabilirsiniz.
kardesim e-posta onayını napim ben kullanıcı adı önemli ben client ile açtırdım bir yolu var geri dönmelerini bekliyorum maile
19-12-2019, Saat: 22:31
(19-12-2019, Saat: 22:18)anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ](19-12-2019, Saat: 21:36)Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Malesef hesabınız için yapabileceğiniz birşey yok. Yeniden hesap kurup "E-Posta & Telefon Onayı" yaparak yeni hesabınızı kullanabilirsiniz.
kardesim e-posta onayını napim ben kullanıcı adı önemli ben client ile açtırdım bir yolu var geri dönmelerini bekliyorum mailekonuştuk geri dönemlerini bekliyorum dediğim için anlamışsındır bir gelişme olduğunu
support ile görüşürseniz belki geri alabilirsiniz fakat, support her zaman bu konular'da onay vermemektedir.
20-12-2019, Saat: 07:50
Eğer hesap seninse instagram destek ile iletişime geçip hesabının kilidini açabilirsin hocam
21-12-2019, Saat: 00:03
(19-12-2019, Saat: 22:31)Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ](19-12-2019, Saat: 22:18)anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kardesim e-posta onayını napim ben kullanıcı adı önemli ben client ile açtırdım bir yolu var geri dönmelerini bekliyorum mailekonuştuk geri dönemlerini bekliyorum dediğim için anlamışsındır bir gelişme olduğunu
support ile görüşürseniz belki geri alabilirsiniz fakat, support her zaman bu konular'da onay vermemektedir.
support kısmına giremiyorum facebook client lazım
30-12-2019, Saat: 01:56
Konunuz uzun süre aktiflik sağlamadığı için ÇÖZÜLMÜŞ Konulara taşınmıştır.