REKLAM ALANI

Teamspeak 3 panel lazım

Forum Üyesi
1690
Yorumu Paylaş

Merhaba arkadaşlar ben Eren free ts3 veriyorum yaklaşık 1 yıldır kendi panelim olmadıgı için tardısın panelini kullanıyorum bana yardım edebilecek arkadaş varsa lütfen bana ulaşsın

https://www.instagram.com/erenterkan06/
deneme
Forum Üyesi

Konuda Ara

3 Yorum

CAN

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
CAN
23-07-2020, Saat: 23:41
23-07-2020, Saat: 23:41
Yorumu Paylaş
Yine konu burada dursun fakat sağdan soldan bulduğunuz free scriptler ile ciddi bir projeye girmemenizi tavsiye ederim, içerisinde çoğu zaman açık kodlar çıkabiliyor.

erenxunutmax

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
erenxunutmax
24-07-2020, Saat: 13:45
24-07-2020, Saat: 13:45
Yorumu Paylaş
CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitYine konu burada dursun fakat sağdan soldan bulduğunuz free scriptler ile ciddi bir projeye girmemenizi tavsiye ederim, içerisinde çoğu zaman açık kodlar çıkabiliyor.

bana önerebileceginiz panel varmıdır bazı yerler sordun 500 tl 550 tl anlamadım ne yani alt tarafı free ts3 paneli çok pahalı diyorlar

CAN

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
CAN
27-11-2020, Saat: 22:22
27-11-2020, Saat: 22:22
Yorumu Paylaş
erenxunutmax Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitYine konu burada dursun fakat sağdan soldan bulduğunuz free scriptler ile ciddi bir projeye girmemenizi tavsiye ederim, içerisinde çoğu zaman açık kodlar çıkabiliyor.

bana önerebileceginiz panel varmıdır bazı yerler sordun 500 tl 550 tl anlamadım ne yani alt tarafı free ts3 paneli çok pahalı diyorlar

Maalesef önerebileceğim bir panel yok.

Konuyu Okuyanlar: