VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Teamspeak 3 panel lazım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar ben Eren free ts3 veriyorum yaklaşık 1 yıldır kendi panelim olmadıgı için tardısın panelini kullanıyorum bana yardım edebilecek arkadaş varsa lütfen bana ulaşsın

https://www.instagram.com/erenterkan06/
Yine konu burada dursun fakat sağdan soldan bulduğunuz free scriptler ile ciddi bir projeye girmemenizi tavsiye ederim, içerisinde çoğu zaman açık kodlar çıkabiliyor.
(23-07-2020, Saat: 23:41)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yine konu burada dursun fakat sağdan soldan bulduğunuz free scriptler ile ciddi bir projeye girmemenizi tavsiye ederim, içerisinde çoğu zaman açık kodlar çıkabiliyor.

bana önerebileceginiz panel varmıdır bazı yerler sordun 500 tl 550 tl anlamadım ne yani alt tarafı free ts3 paneli çok pahalı diyorlar
(24-07-2020, Saat: 13:45)erenxunutmax Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(23-07-2020, Saat: 23:41)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yine konu burada dursun fakat sağdan soldan bulduğunuz free scriptler ile ciddi bir projeye girmemenizi tavsiye ederim, içerisinde çoğu zaman açık kodlar çıkabiliyor.

bana önerebileceginiz panel varmıdır bazı yerler sordun 500 tl 550 tl anlamadım ne yani alt tarafı free ts3 paneli çok pahalı diyorlar

Maalesef önerebileceğim bir panel yok.