Yok mu bi gidip kemerdeki burgeri basmamız ?
(tamamen troll dava açmayın burger king yetkilileri)
Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitYok mu bi gidip kemerdeki burgeri basmamız ?(tamamen troll dava açmayın burger king yetkilileri)
Sertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitHamburger seven birisiyim hamburgerleri güzel ama patatesi kötü ya da benim olduğum yerde kötü yapıyorlar (çok sinirlendim şuan)... (Antalya/kemer)
MKAtatürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitSertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitHamburger seven birisiyim hamburgerleri güzel ama patatesi kötü ya da benim olduğum yerde kötü yapıyorlar (çok sinirlendim şuan)... (Antalya/kemer)
Kemerin tam neresinde oturuyosun ? Bende kemerdeyim
Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitYok mu bi gidip kemerdeki burgeri basmamız ?(tamamen troll dava açmayın burger king yetkilileri)
Sertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitMKAtatürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitKemerin tam neresinde oturuyosun ? Bende kemerdeyim
Orman yolu taraflarında sen nerede oturuyorsun dostum (Sertan Özdemir) ben tanırsın belki.
MKAtatürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitSenin adın ne kardeşim bari tanışalım konudaSertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitOrman yolu taraflarında sen nerede oturuyorsun dostum (Sertan Özdemir) ben tanırsın belki.
tanımıyorum ama bende saat kulesiyle atatürk bulvarının arasında oturuyorum uzak değilsin
Sertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitMKAtatürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gittanımıyorum ama bende saat kulesiyle atatürk bulvarının arasında oturuyorum uzak değilsinSenin adın ne kardeşim bari tanışalım konudayaş kaçtı
LapapeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitumarım burgerde çalışan birisiyle bu konudan sonra karşılaşmazsın