VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Burger King Şikayet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Hamburger seven birisiyim hamburgerleri güzel ama patatesi kötü ya da benim olduğum yerde kötü yapıyorlar (çok sinirlendim şuan)... (Antalya/kemer)
Yok mu bi gidip kemerdeki burgeri basmamız ? Kahkaha At (tamamen troll dava açmayın burger king yetkilileri)
(16-05-2020, Saat: 15:45)Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok mu bi gidip kemerdeki burgeri basmamız ? Kahkaha At (tamamen troll dava açmayın burger king yetkilileri)

çeteden soruşturma yemeyelim ahmet dur bi Kahkaha At
(16-05-2020, Saat: 15:40)Sertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hamburger seven birisiyim hamburgerleri güzel ama patatesi kötü ya da benim olduğum yerde kötü yapıyorlar (çok sinirlendim şuan)... (Antalya/kemer)

Kemerin tam neresinde oturuyosun ? Bende kemerdeyim
(16-05-2020, Saat: 15:52)MKAtatürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(16-05-2020, Saat: 15:40)Sertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hamburger seven birisiyim hamburgerleri güzel ama patatesi kötü ya da benim olduğum yerde kötü yapıyorlar (çok sinirlendim şuan)... (Antalya/kemer)

Kemerin tam neresinde oturuyosun ? Bende kemerdeyim

Orman yolu taraflarında sen nerede oturuyorsun dostum (Sertan Özdemir) ben tanırsın belki.

(16-05-2020, Saat: 15:45)Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok mu bi gidip kemerdeki burgeri basmamız ? Kahkaha At (tamamen troll dava açmayın burger king yetkilileri)

Var var bu arada ya Kahkaha At
(16-05-2020, Saat: 15:56)Sertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(16-05-2020, Saat: 15:52)MKAtatürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kemerin tam neresinde oturuyosun ? Bende kemerdeyim

Orman yolu taraflarında sen nerede oturuyorsun dostum (Sertan Özdemir) ben tanırsın belki.

tanımıyorum ama bende saat kulesiyle atatürk bulvarının arasında oturuyorum uzak değilsin
(16-05-2020, Saat: 16:02)MKAtatürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(16-05-2020, Saat: 15:56)Sertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Orman yolu taraflarında sen nerede oturuyorsun dostum (Sertan Özdemir) ben tanırsın belki.

tanımıyorum ama bende saat kulesiyle atatürk bulvarının arasında oturuyorum uzak değilsin
Senin adın ne kardeşim bari tanışalım konuda Kahkaha At yaş kaçtı
(16-05-2020, Saat: 16:03)Sertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(16-05-2020, Saat: 16:02)MKAtatürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]tanımıyorum ama bende saat kulesiyle atatürk bulvarının arasında oturuyorum uzak değilsin
Senin adın ne kardeşim bari tanışalım konuda Kahkaha At yaş kaçtı

Ali Burak ben 22 yaşındayım özelden numaranı yolla bi gün bir şeyler yapalım Gülümse
umarım burgerde çalışan birisiyle bu konudan sonra karşılaşmazsın Kahkaha At
(16-05-2020, Saat: 16:07)LapapeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]umarım burgerde çalışan birisiyle bu konudan sonra karşılaşmazsın Kahkaha At

Karşılaşsamda sorun çıkmaz ben yorumlarımı belirttim belirtirimde Kahkaha At
Sayfalar: 1 2