REKLAM ALANI

İnstagram hesabıma giriş yapamıyorum

Forum Üyesi
747
Yorumu Paylaş

hesabımın mailini değiştirdim ve hesabıma erişim sağlıyamıyorum
deneme
Forum Üyesi

Konuda Ara

5 Yorum

Edwen

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
Edwen
15-12-2019, Saat: 18:39
15-12-2019, Saat: 18:39
Yorumu Paylaş
anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma githesabımın mailini değiştirdim ve hesabıma erişim sağlıyamıyorum

yeni mail adresini onayladın mı ? eğer onayladıysan uygulamayı silip yeniden giriş yapmayı dene.

picakdarbesi

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
picakdarbesi
15-12-2019, Saat: 18:51
15-12-2019, Saat: 18:51
Yorumu Paylaş
Mailimi unuttun yoksa k.adı şifremi unuttun anlamadim ?

anonim1

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
anonim1
15-12-2019, Saat: 21:59
15-12-2019, Saat: 21:59
Yorumu Paylaş
Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma githesabımın mailini değiştirdim ve hesabıma erişim sağlıyamıyorum

yeni mail adresini onayladın mı ? eğer onayladıysan uygulamayı silip yeniden giriş yapmayı dene.

hocam yeni maili onaylayınca bugda kaldı hesap ducky ile konuştum çalıntı forumunu uygula dedi sabah istenilen maili yanıtladım mail gelmedi hala bekliyorum ama başka cihazlardan da giremedim Kahkaha At eyw taktiğin için

picakdarbesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitMailimi unuttun yoksa k.adı şifremi unuttun anlamadim ?

maili değiştirdim kendi hesabımın giriş yapamıyorum Gülümse

Edwen

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
Edwen
16-12-2019, Saat: 17:05
16-12-2019, Saat: 17:05
Yorumu Paylaş
anonim1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gityeni mail adresini onayladın mı ? eğer onayladıysan uygulamayı silip yeniden giriş yapmayı dene.

hocam yeni maili onaylayınca bugda kaldı hesap ducky ile konuştum çalıntı forumunu uygula dedi sabah istenilen maili yanıtladım mail gelmedi hala bekliyorum ama başka cihazlardan da giremedim Kahkaha At eyw taktiğin için

picakdarbesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitMailimi unuttun yoksa k.adı şifremi unuttun anlamadim ?

maili değiştirdim kendi hesabımın giriş yapamıyorum Gülümse

Sorun büyük ihtimalle veritabanın'dan kaynaklı olabilir son olarak tekrar şifre yenilemeyi deneyin eğer hala sonuç alamıyorsanız problem sizlik değildir.

Edwen

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
Edwen
01-01-2020, Saat: 17:46
01-01-2020, Saat: 17:46
Yorumu Paylaş
Merhaba, konunuz uzun süredir aktiflik sağlamadığı için "Çözülmüş Yardımlar" kategorisine taşınmıştır.

Konuyu Okuyanlar: