REKLAM ALANI
18 Yorum
  • 1
  • 2

DELİLERLEDANS

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
DELİLERLEDANS
12-08-2019, Saat: 20:38
12-08-2019, Saat: 20:38
Yorumu Paylaş
MustafaBaskan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git@DELİLERLEDANS Böyle isim mi olur Allah aşkına? ben seni eleştirmedim sadece yaptıklarını söyledim yenisin gidip konularıma bakabilirsin Python ve DLFile hakkında bir çok bilgim var youtube kanalımdada toplam 150'e yakın video var gidip icraatlarımı izleyebilirsin benim yinede bu forumdakilere bi katkım var, program paylaşıyorum config paylaşıyorum vs. vs. ya sen ? Google'den copy paste yaparak kirliliğe yol açıyorsun fazlalık yapıyorsun işin kısası hadi eyvallah.

Herkes in Bir Uzmanlık Alanı Var Konu Fazlalığı Forum İstatistiklerini Yükseltir Alex a Sıralamasını Arttırır. O Yüzden Benim Yaptıklarıma Daha Fazla Karışma. Dediğim Gibi Şikayetin Varsa Şikayet Yeri Bellidir. Bir Kural Dışı Hareket Varsa Gereken Yapılır.

CAN

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
CAN
12-08-2019, Saat: 20:42
12-08-2019, Saat: 20:42
Yorumu Paylaş
DELİLERLEDANS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
MustafaBaskan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git@DELİLERLEDANS Böyle isim mi olur Allah aşkına? ben seni eleştirmedim sadece yaptıklarını söyledim yenisin gidip konularıma bakabilirsin Python ve DLFile hakkında bir çok bilgim var youtube kanalımdada toplam 150'e yakın video var gidip icraatlarımı izleyebilirsin benim yinede bu forumdakilere bi katkım var, program paylaşıyorum config paylaşıyorum vs. vs. ya sen ? Google'den copy paste yaparak kirliliğe yol açıyorsun fazlalık yapıyorsun işin kısası hadi eyvallah.

Herkes in Bir Uzmanlık Alanı Var Konu Fazlalığı Forum İstatistiklerini Yükseltir Alex a Sıralamasını Arttırır. O Yüzden Benim Yaptıklarıma Daha Fazla Karışma. Dediğim Gibi Şikayetin Varsa Şikayet Yeri Bellidir. Bir Kural Dışı Hareket Varsa Gereken Yapılır.

Konu/Yorum açmak, atmak forum kurallarına aykırı birşey değildir, kavgaya yol açacak konuşmalar sergilemek yasaktır üslupunuza dikkat ediniz.

DELİLERLEDANS

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
DELİLERLEDANS
12-08-2019, Saat: 20:46
12-08-2019, Saat: 20:46
Yorumu Paylaş
CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
DELİLERLEDANS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitHerkes in Bir Uzmanlık Alanı Var Konu Fazlalığı Forum İstatistiklerini Yükseltir Alex a Sıralamasını Arttırır. O Yüzden Benim Yaptıklarıma Daha Fazla Karışma. Dediğim Gibi Şikayetin Varsa Şikayet Yeri Bellidir. Bir Kural Dışı Hareket Varsa Gereken Yapılır.

Konu/Yorum açmak, atmak forum kurallarına aykırı birşey değildir, kavgaya yol açacak konuşmalar sergilemek yasaktır üslupunuza dikkat ediniz.

Anlaşılmıştır Teşekkürler Admin im

MustafaBaskan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye Grubu
MustafaBaskan
12-08-2019, Saat: 21:25
12-08-2019, Saat: 21:25
Yorumu Paylaş
@DELİLERLEDANS 21 Yaşındayım diyorsun forumda spam atıyorsun ve internetten copy paste yaparak paylaşım kasıyorsun emin olki 21 yaşında bir insan böyle hareketleri sergilemez, arkadaş spam atmaya devam ediyor @CAN

anill

Aktif Üye

Aktif Üye
anill
12-08-2019, Saat: 21:26
12-08-2019, Saat: 21:26
Yorumu Paylaş
CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
DELİLERLEDANS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitHerkes in Bir Uzmanlık Alanı Var Konu Fazlalığı Forum İstatistiklerini Yükseltir Alex a Sıralamasını Arttırır. O Yüzden Benim Yaptıklarıma Daha Fazla Karışma. Dediğim Gibi Şikayetin Varsa Şikayet Yeri Bellidir. Bir Kural Dışı Hareket Varsa Gereken Yapılır.

MustafaBaskan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git@DELİLERLEDANS 21 Yaşındayım diyorsun forumda spam atıyorsun ve internetten copy paste yaparak paylaşım kasıyorsun emin olki 21 yaşında bir insan böyle hareketleri sergilemez, arkadaş spam atmaya devam ediyor @CAN

Adam spam yasak demiş problem nedir ?

DELİLERLEDANS

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
DELİLERLEDANS
12-08-2019, Saat: 21:33
12-08-2019, Saat: 21:33
Yorumu Paylaş
MustafaBaskan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git@DELİLERLEDANS 21 Yaşındayım diyorsun forumda spam atıyorsun ve internetten copy paste yaparak paylaşım kasıyorsun emin olki 21 yaşında bir insan böyle hareketleri sergilemez, arkadaş spam atmaya devam ediyor @CAN

Konu Açmak Spam Değildir

Spam

Konu güncelleme amaçlı gönderiler dahil olmak üzere; "+1", "+++", "süper", "güzel" ve bunlar gibi mesajları içeren gönderiler ("teşekkür" hariç),
sadece ifade (emoji) içeren mesajlar,
mesaj sayısını artırmak amacıyla atılmış genel ve benzer mesajlar,
konuya dikkat çekmek amacıyla 9 veya daha fazla kullanıcıyı toplu olarak konuya etiketlemek,
içeriğin %50'sinden fazlası büyük harf içeren mesajlar (profil mesajları kısmı hariç) ve konu başlıkları,
anlamsız kelime öbeği veya ifade içeren mesajlar,
çözüm arayan üyelerin konularına gönderilen "Google'da arat" tarzındaki mesajlar,
tamamen özel sembol içeren mesajlar,
spam olarak kabul edilir ve izin verilmez. Bu kural, profillerde, sohbet kutusunda, sosyal forumlar kategorilerinde ve özel konuşmalarda esnektir;
Bunun dışında, sadece caps veya gif içeren mesajlar eğer konu ile alakalı ise spam olarak sayılmaz ve uyarı verilmez. Konu başlığı ile alakası olmayan mesajlar spam olarak değerlendilir

İyi Forumlar...

MustafaBaskan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye Grubu
MustafaBaskan
12-08-2019, Saat: 21:39
12-08-2019, Saat: 21:39
Yorumu Paylaş
Yaa hak bunu bile copy paste yapmışsın ben birşey demek istemiyorum üst üste konu açıyorsun ve forumun görüntüsü bozuluyor sıkıntıların mı var? haddimi aşmak istemiyorum ama cidden yeter.

CAN

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
CAN
12-08-2019, Saat: 21:44
Yorumu Paylaş
Tekrar ediyorum, Konu/Yorum açmak, atmak forum kurallarına aykırı birşey değildir.
@anill

DELİLERLEDANS

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
DELİLERLEDANS
Yorumu Paylaş
MustafaBaskan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitYaa hak bunu bile copy paste yapmışsın ben birşey demek istemiyorum üst üste konu açıyorsun ve forumun görüntüsü bozuluyor sıkıntıların mı var? haddimi aşmak istemiyorum ama cidden yeter.

1. Senin İçin Tek Tek Ellerimle mi Yazayım Spam Kurallarını 
2. Birşey demek istemiyorsan yazma zorlayan yok
3. Konu Açmakla Forum Görüntüsü nün Bozulduğunu İlk Defa Senden Duyuyorum.
4. Benim Sıkıntım Olsa Konuyu Uzatırdım Tartışmayı Sürdürür düm Kısa Kestim Sen Yazmaya Devam Ediyorsun Belli ki senin sıkıntıların var.

İyi Forumlar...
  • 1
  • 2

Konuyu Okuyanlar: