REKLAM ALANI

Dünya Düzmüdür Yoksa Yuvarlakmı?

33 Yorum

CAN

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
CAN
03-02-2019, Saat: 12:55
03-02-2019, Saat: 12:55
Yorumu Paylaş
'Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitMerhaba beyler, sizinle bu konu hakkında tartışmak birnevi sohbet etmek için bu konuyu açıyorum, hiç bir şekilde biryerden alıntı değil kendi ellerimle yazıyorum.

Çoğu araştırmalar yaptım ve hala dünya'nın düzmü yoksa yuvarlakmı olduğu hakkında kesin bir kanıt'a rastlamadım, nasa'nın vermiş olduğu fotoğraflar, bilgiler doğrultusunda haraket etmemek gerektiğini ve bunların çoğunun bir yalan olduğu düşüncesine kapıldım. Bir taraftan kişisel düşüncem olan aklımda kalan bir soru; "Peki dünya yuvarlak değilde düz ise, neden sonunda bir yerden sonra boşluğa düşmüyoruz?"
Bu sorunun cevabını çok araştırdım, fakat hiç biryerde bu soruyu soranı veyahut soruyu cevaplayana rastlamadım. 

Sizinde fikirlerinizi yorumlarda görmek ve sizinle bu konuyu tartışmak istiyorum.

Öncelikle canım gardaşım Dünya'nın yuvarlak olduğunu açıklıyayım kendi fikrime göre eğer Dünya düz bir denklemde olsaydı senin de dediğin gibi bir yerden sonra boşluğa düşmemiz gerekir. Fakat yerçekimi sayesinde bu mümkün olamıyor. Şimdi Dünya'nın düz olma teorisine gelelim. Düz olsaydı Kainat üzerinde yerçekimi diye bir kavram ortaya sürülmezdi. Bana kalırsa Dünya ne yuvarlak ne de düz şekli şemali belli değil , yok üstten basit yok yanları geniş hepsi yalan be Gülümse)

Şaka gibi, yıl 2019 ve hala gerçek bir kanıt yok. Cidden bu güne kadar ben boşa yaşadığımı hissettim, dünyanın ne şekilde olduğunu bile doğru düzgün kanıtlıyamıyorsak ne anlamı var ? Peki dünya yuvarlak veyahut düz değil ise, bize bir teori düşünceni söylermisin ? ben hala düz olduğundan yanayım.

TAARRUZ

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
TAARRUZ
03-02-2019, Saat: 12:57
03-02-2019, Saat: 12:57
Yorumu Paylaş
Bunların hepsi Amerika'nın oyunları kardeşim kanmayın dünya üçgendir.

CAN

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
CAN
03-02-2019, Saat: 13:02
03-02-2019, Saat: 13:02
Yorumu Paylaş
TAARRUZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitBunların hepsi Amerika'nın oyunları kardeşim kanmayın dünya üçgendir.

Aynen, herkes zeka seviyesini bu konu altında belli ediyor.  Kahkaha At

N0XI

-TaHa Bey -N0XI*

Aktif Üye
N0XI
03-02-2019, Saat: 13:04
03-02-2019, Saat: 13:04
Yorumu Paylaş
Şimdi Yazılanları gördüm,Nasa NASA NASA.

Ya beyler bunlar daha ay'a gidemedi yalan dolan film çeviriyorlar ya.İnanmayın bunlara Amerika'nın oyunları bunlar.

Görmediğimiz şeye inanmayız bro Tanrı hariç.

Sertan-Greszy

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
Sertan-Greszy
03-02-2019, Saat: 13:11
Yorumu Paylaş
Kardeşim 11.sınıf tarihte yani lise 3 de öğrendiğim kadarıyla Coğrafi keşifler sonucu Ferdinand Magellan adlı adam dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlamıştır ama bu tabi fiilen bir kanıtlamadır.Bana göre bence de dünya yuvarlaktır.iyi forumlar.

TAARRUZ

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
TAARRUZ
Yorumu Paylaş
CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
TAARRUZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitBunların hepsi Amerika'nın oyunları kardeşim kanmayın dünya üçgendir.

Aynen, herkes zeka seviyesini bu konu altında belli ediyor.  Kahkaha At

Belli edemeyenlerde böyle boş beyinleriyle boş yorumlar atıyorlar Göz Kırp

N0XI

-TaHa Bey -N0XI*

Aktif Üye
N0XI
03-02-2019, Saat: 13:19
03-02-2019, Saat: 13:19
Yorumu Paylaş
TAARRUZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitAynen, herkes zeka seviyesini bu konu altında belli ediyor.  Kahkaha At

Belli edemeyenlerde böyle boş beyinleriyle boş yorumlar atıyorlar Göz Kırp

Tartışma ortamı yaratmayın @CAN ban atarım vallahi

CAN

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
CAN
03-02-2019, Saat: 13:42
03-02-2019, Saat: 13:42
Yorumu Paylaş
Sertan-Greszy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitKardeşim 11.sınıf tarihte yani lise 3 de öğrendiğim kadarıyla Coğrafi keşifler sonucu Ferdinand Magellan adlı adam dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlamıştır ama bu tabi fiilen bir kanıtlamadır.Bana göre bence de dünya yuvarlaktır.iyi forumlar.

Ne teori ile kanıtlamıştır, biraz daha açarmısın? o konuda pek bir bilgim yok.

'Batuhan

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
'Batuhan
03-02-2019, Saat: 13:56
03-02-2019, Saat: 13:56
Yorumu Paylaş
CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
'Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitÖncelikle canım gardaşım Dünya'nın yuvarlak olduğunu açıklıyayım kendi fikrime göre eğer Dünya düz bir denklemde olsaydı senin de dediğin gibi bir yerden sonra boşluğa düşmemiz gerekir. Fakat yerçekimi sayesinde bu mümkün olamıyor. Şimdi Dünya'nın düz olma teorisine gelelim. Düz olsaydı Kainat üzerinde yerçekimi diye bir kavram ortaya sürülmezdi. Bana kalırsa Dünya ne yuvarlak ne de düz şekli şemali belli değil , yok üstten basit yok yanları geniş hepsi yalan be Gülümse)

Şaka gibi, yıl 2019 ve hala gerçek bir kanıt yok. Cidden bu güne kadar ben boşa yaşadığımı hissettim, dünyanın ne şekilde olduğunu bile doğru düzgün kanıtlıyamıyorsak ne anlamı var ? Peki dünya yuvarlak veyahut düz değil ise, bize bir teori düşünceni söylermisin ? ben hala düz olduğundan yanayım.

Bana kalırsa Dünya'nın herhangi bir şekli veya biçimi yok.

CAN

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
CAN
03-02-2019, Saat: 13:59
03-02-2019, Saat: 13:59
Yorumu Paylaş
'Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitŞaka gibi, yıl 2019 ve hala gerçek bir kanıt yok. Cidden bu güne kadar ben boşa yaşadığımı hissettim, dünyanın ne şekilde olduğunu bile doğru düzgün kanıtlıyamıyorsak ne anlamı var ? Peki dünya yuvarlak veyahut düz değil ise, bize bir teori düşünceni söylermisin ? ben hala düz olduğundan yanayım.

Bana kalırsa Dünya'nın herhangi bir şekli veya biçimi yok.

Baya zekice bir düşünceymiş, peki buna hitaben şekilleredemi aykırı geliyorsunuz ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi