REKLAM ALANI

Merhaba VNEXTR

Forum Üyesi
743
Yorumu Paylaş

Merhaba VnexTR Üyeleri,

Bildiğiniz üzere forum @Kemal895 satılmıştı. Kemal beyin yetkisini alınmış onun yerine @Osman Bey gelmiş forum yinemi satıldı ?
deneme
Forum Üyesi

Konuda Ara

3 Yorum

Osman Bey

Premium

Premium Üyelik
Osman Bey
17-09-2021, Saat: 12:00
17-09-2021, Saat: 12:00
Yorumu Paylaş
Satılmadı Diyelim El değiştirdi Kemal895 İlgilenemiyordu Forumla. Ben Zamanımın Tümünü Ayıracağım Buraya. Foruma Hoşgeldin. Moderatör alımlarımız Açık Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.

MahmutBEY*

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
MahmutBEY*
17-09-2021, Saat: 14:52
17-09-2021, Saat: 14:52
Yorumu Paylaş
Osman Bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitSatılmadı Diyelim El değiştirdi Kemal895 İlgilenemiyordu Forumla. Ben Zamanımın Tümünü Ayıracağım Buraya. Foruma Hoşgeldin. Moderatör alımlarımız Açık Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Hayırlı Olsun.

Size bir kaç tavsiyem var bence öncelikle tema üzerinde bir kaç oynama yaparak daha güzel hale getirebilirsiniz. Sitedeki Adsense reklamaları düzenlenmeli her yerde reklam var. 

Başvuru yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim.

Osman Bey

Premium

Premium Üyelik
Osman Bey
17-09-2021, Saat: 14:56
17-09-2021, Saat: 14:56
Yorumu Paylaş
MahmutBEY* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
Osman Bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitSatılmadı Diyelim El değiştirdi Kemal895 İlgilenemiyordu Forumla. Ben Zamanımın Tümünü Ayıracağım Buraya. Foruma Hoşgeldin. Moderatör alımlarımız Açık Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Hayırlı Olsun.

Size bir kaç tavsiyem var bence öncelikle tema üzerinde bir kaç oynama yaparak daha güzel hale getirebilirsiniz. Sitedeki Adsense reklamaları düzenlenmeli her yerde reklam var. 

Başvuru yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim.

Başvurursan bekleriz. çok güzel işlerimiz olacak forum büyüdükten sonra eskilere ek gelir kapısı sağlanacak. 

adsense reklamı toplamda 3 tane var 2 tane en üstte 1 tane en altta

Konuyu Okuyanlar: