REKLAM ALANI

Soru & Cevap | Yöncü Bilişim Çözümleri

Soru & Cevap | Yöncü Bilişim Çözümleri

Aktif Üye
3388
Yorumu Paylaş

Merhaba,

Bu konu altına gelecek tüm soruları cevaplayacağız, merak ettiğiniz tüm soruları bu konu altında bizlere iletebilirsiniz.

Yöncü Bilişim Çözümleri
deneme
Aktif Üye

Konuda Ara

38 Yorum

Sinan

Aktif Üye

Aktif Üye
Sinan
21-12-2020, Saat: 15:52
21-12-2020, Saat: 15:52
Yorumu Paylaş
web site açmak istesem ddos korumasına ne kadar garanti veriyorsunuz ?

Tuğrabey

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
Tuğrabey
21-12-2020, Saat: 16:01
21-12-2020, Saat: 16:01
Yorumu Paylaş
Firmanızı şu sıralar sıkça duyuyorum bir taraftan insanlarda öneriyor dedikleri kadar iyimisiniz ? Gülümse

Yöncü Bilişim

Aktif Üye

Aktif Üye
Yöncü Bilişim
21-12-2020, Saat: 16:07
21-12-2020, Saat: 16:07
Yorumu Paylaş
Sinan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitweb site açmak istesem ddos korumasına ne kadar garanti veriyorsunuz ?

Hiç bir sağlayıcı DDoS saldırılarına karşı %100 koruma sağlayamaz, yaptığımız yazılımsal gerek sistemsel korumalar web sitelerinizi maximum korumaya çıkarır.

Türkiye lokasyon sunucunuzda DDoS saldırı koruma sistemimiz min %99.8 engelleme sağlar, koruma kapsamında otomatik algılama anlık engelleme ve binlerce saldırı türünü algılama sistemi mevcuttur. Yapay zeka ile çalışır, sisteme gelen istekleri izler algılar, farklı saldırı olabilecek erişimler olduğunda engeller. Saldırı olup olmadığını anlayamadığı paketler olur ise paketlerin boyutu sisteminize kasma yapacak veya zarar verebilecek kadar büyük ise saldırının geldiği yöndeki(TR içi/Dışı) saldırı protokolünde (TCP/UDP) erişim engellenir. TR dışı bir engelleme olur ise 60 Saniye, TR içi olur ise 10 Saniye engellenir sonra otomatik açılır. Bu engelleme özel koruma paketi alınmayan durumlar içindir.

DDoS Koruma paketlerimizden almanız durumunda ise sitenize gelen tüm saldırılar engellenir bu koruma oranı %99.999'dur. Bu paketleri almanız durumunda size özel bir ip tanımlanır ve Host/Sunucu ip adresiniz gizlenmiş olur ayrıca yüksek saldırı gelse dahi hiç bir ip veya size erişim engellemesi yapılmaksızın saldırı kesinlikle tespit edilir ve engellenir. Özel olarak alınan bu web sitesine yönelik DDoS Koruma paketlerinde sitenize gelen engellenmeyen bir saldırı bilgisi bize iletirseniz saldırı anında incelenir ve koruma sistemimize ilgili saldırı tanımı yapılır. Birdaha bu tür saldırılara sitenize ulaşmaz. DDoS koruma paketi almanız ve saldırı sorunu yaşamanız durumunda güvenlik,network ve sistem ekibimiz inceleme sağlar kesinlikle çözüm garantisi verir. Güvenle belirtmeliyiz özel DDoS Koruma paketlerinde ki çözüm sağlayamadığımız bir durum şuana kadar olmamıştır, olması halinde ise kesinlikle 100% ücret tamamı iade garantisi verilir.

Saygılarımla.
Beğenenler : Projected, SLayeR

izzetyz

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
izzetyz
21-12-2020, Saat: 16:20
21-12-2020, Saat: 16:20
Yorumu Paylaş
Nekadar süredir hizmet veriyorsunuz?

Yöncü Bilişim

Aktif Üye

Aktif Üye
Yöncü Bilişim
21-12-2020, Saat: 16:22
21-12-2020, Saat: 16:22
Yorumu Paylaş
Tuğrabey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitFirmanızı şu sıralar sıkça duyuyorum bir taraftan insanlarda öneriyor dedikleri kadar iyimisiniz ? Gülümse

Şirketimiz uzun yıllardır hizmet veren alt yapısı ile kuruluşuna karar vererek Serbest Bölge Şirketi olarak açılışını yapmıştır. İki ayrı ortaktan oluşmakta ve şirketimizin sermayesi toplam 100.000 USD’dir. Kuruluş öncesinde şirketimiz ortakları 10 yıldır bilişim sektörde farklı firma ve ünvanlar altında hizmet vermekte olup dünya piyasa ve uygulamalarını takip ederek müşterilerine en uygun ve en stabil hizmeti sunma amacıyla Osbil Technology Ltd. adı altında birlikte çalışmaya başlamış ve tescilli olan “Yöncü” markası ile hizmet dünya geneline sunmaktadır.

Ortaklarımız aynı zamanda şirketin genel yönetim ve kararları kendi uygulamaktadır. Şirketimiz, müşterilerine 7/24 hizmet kesintisiz hizmet vermek amacı ile personellerine özel eğitim vererek, bilgi seviyeleri değerlendirilip işe almaktadır.

Şirket ortakları profesyonel derecede hakim oldugu aşağıda belirtilen konularda tüm çalışanlarını bizzat eğitmekte, denetlemekte ve sınav tabi tutmaktadır.

+ Bilişim hukuku ve Uluslar arası alan adı kuralları,
+ Güvenlik açıkları, çözümleri ve olası saldırı tedbirleri,
+ Stabil yazılım geliştirme, yönetim ve organizasyonu,
+ Kendi kendine problem çözümü sağlayan yazılım mantığı,
+ Problemlerin tespiti, çözümü ve tekerrür önlemleri,
+ Hızlı problem çözümü için düşünce kural ve teknikleri,
+ Log analizi, sınıflandırma, takip ve tespit adımları,
+ Servis, api ve yazılım/program entegrasyon çözümleri,
+ Network yapı, güvenlik stabillik ve performans çözümleri,
+ Web ve Mail sunucuları yönetim, denetim, takip sistemleri,
+ Stabil ve problemsiz anlık yedekleme ve geri gönüşler,
+ Alan adı uzantıları, yapıları ve dns çalışma mantıkları,
+ DNS ve Whois sunucular, kurulum, yönetim ve stabilliği,
+ Programlama ve Web Yazılım konusunda profesyonellik,
+ Asp.Net,PHP,HTML,JavaScript ve(ya) Ajax ile proje geliştirme,
+ Muhasebe kural, hesap ve vergi yükümlülükler yönetimi,
+ Site yazılım ve güvenlik analizi ile açık tespitleri, çözümleri,
+ E-Ticaret yapısı, kuralları, mali işleriş ve sanal pos yapıları,
+ Pazarlama stratejileri, müşteri portföyü seçimi, sunuş ve ikna yöntemleri,
+ Web tabanlı reklam, organizasyon ve tanıtım çalışmaları,
+ + + + daha bir çok eğitim ve tecrübe.

Yöncü Bilişim

Aktif Üye

Aktif Üye
Yöncü Bilişim
21-12-2020, Saat: 16:27
21-12-2020, Saat: 16:27
Yorumu Paylaş
izzetyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitNekadar süredir hizmet veriyorsunuz?

Firmamızın resmi olarak kuruluşu 2010 yılının sonudur, yaklaşık 10 yıldır hizmet vermekteyiz.

25emreaksu

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
25emreaksu
21-12-2020, Saat: 16:28
21-12-2020, Saat: 16:28
Yorumu Paylaş
Merhaba sitenizin temasını biraz daha güncel ve güzel bir temaya geçirebilirsiniz inceledim biraz şuanki tema hem eski hemde karıştırdım vds kiralamaya çalışırken.

Yöncü Bilişim

Aktif Üye

Aktif Üye
Yöncü Bilişim
21-12-2020, Saat: 16:33
21-12-2020, Saat: 16:33
Yorumu Paylaş
25emreaksu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitMerhaba sitenizin temasını biraz daha güncel ve güzel bir temaya geçirebilirsiniz inceledim biraz şuanki tema hem eski hemde karıştırdım vds kiralamaya çalışırken.

Yakın zamanda bu konu ile alakalı çalışmalarımız planlanıyor.

Stabil

Aktif Üye

Aktif Üye
Stabil
21-12-2020, Saat: 16:37
21-12-2020, Saat: 16:37
Yorumu Paylaş
25emreaksu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitMerhaba sitenizin temasını biraz daha güncel ve güzel bir temaya geçirebilirsiniz inceledim biraz şuanki tema hem eski hemde karıştırdım vds kiralamaya çalışırken.

Yöncü Bilişim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git

Yakın zamanda bu konu ile alakalı çalışmalarımız planlanıyor.

Aynısını soruyodum arkadaş sormuş benden önce bende arayüzün değişmesini sabırsızlıkla bekliyorum

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi