hzwiky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitKNK BEN ARACIYIM HESAP SAHİBİ DEİLİM İSTERSEN HESAP SAHİBİNİN WP ATİM SEN ONUNLA GÖRÜŞ
LapapeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma githzwiky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitKNK BEN ARACIYIM HESAP SAHİBİ DEİLİM İSTERSEN HESAP SAHİBİNİN WP ATİM SEN ONUNLA GÖRÜŞ Wp atar mısın özelden, hesabın takipçileri ne üzerine onu öğrenmem gerek
hzwiky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitLapapeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitWp atar mısın özelden, hesabın takipçileri ne üzerine onu öğrenmem gerek KNK KİŞİSEL HESAP BİRİNİN EĞER ALICIYSAN WP ATİM DEİLSİN ATAMAM KUSURA BAKMA
LapapeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitWp atar mısın özelden, hesabın takipçileri ne üzerine onu öğrenmem gerek
LapapeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma githzwiky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitKNK KİŞİSEL HESAP BİRİNİN EĞER ALICIYSAN WP ATİM DEİLSİN ATAMAM KUSURA BAKMA Güzel kardeşim alıcı olmasam neden numara isteyeyim alıcıyım bilgi alıcam eğer tamamsa satın alıcam
hzwiky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitKNK KİŞİSEL HESAP BİRİNİN EĞER ALICIYSAN WP ATİM DEİLSİN ATAMAM KUSURA BAKMA