Teşekkürler
Selim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitTeşekkürler
burakbey53 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitsaol rreis
PcyRean Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitÇok Teşekkür Ederim
pascalnouma Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitteşekkürler
RLowxDesign Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma giteywwww
Funch Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitteşekkürler
Daha önce başıma geldiği için yazıyorum, galiba bu temanın yapımcıları temanın içerisinde bir kod yerleştirmiş. Bu tema lisanssız şekilde kullanılmaktadır gibi bir index basıp siteyi kullanılamaz hale getirebiliyor. Bunun çözümü var mıdır?
Winston Bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitFunch Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitteşekkürler
Daha önce başıma geldiği için yazıyorum, galiba bu temanın yapımcıları temanın içerisinde bir kod yerleştirmiş. Bu tema lisanssız şekilde kullanılmaktadır gibi bir index basıp siteyi kullanılamaz hale getirebiliyor. Bunun çözümü var mıdır?
var mı bi değişiklik ?
Funch Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitben de hala daha lisans hatası var da onun için sana bir sorayım dedimWinston Bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitvar mı bi değişiklik ?
denemedim şu an tema bana çok hoş gelmedi özellikleri çok iyi ama görünüş olarak hoş değil bence
Winston Bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitFunch Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitdenemedim şu an tema bana çok hoş gelmedi özellikleri çok iyi ama görünüş olarak hoş değil benceben de hala daha lisans hatası var da onun için sana bir sorayım dedim