İstediğim Çalışma : ( Ts3 - Oda Aç Takıl Banner ) İstediğim Renkler : ( aynı renk ) Özel Olarak : ( TIPA TIP AYNISI OLMASINI İSTİYORUM. ) Neler Yazıcak : ( Banner ismi : Ts3Mia.Me ) Benzer Çalışma : ( https://i.imgyukle.com/2020/07/25/Sz8l31.gif Resim Boyutu : ( Teamspeak3 Banner Boyutu. )
2 adet konunuz var bir tanesi çözülsün sonra elbette yapılır isterseniz 30 TL'ye 2 saat içerisinde tasarıma ulaşabilirsiniz bir arkadaşımı iletebilirim
kanka onu ben başasına arkadasıma yapdırdım zaten konuyu kapatın diyede yazdım burda yapılmadı o başkasına yapdırdım onu ben konuyu kapatın diye yazdım da bu banner lazım bakan yok ya forumda
Escobarr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git3günde bir derken kanka dün konu açdım mesala yapan olmadı ben kendi arkadasıma yapdırdım git istek kısmına bak iki gün önce konu açılmışmı
x forumunda da konu açıyorsunuz, vnextr.com da da. Bedavaya 2 adet tasarım getiriyorsunuz burada konuşma hakkınız bile yok.
burdakiler cevap verse başka forumlara gitmeyiz bizde sen daha banner yapmasını bilmiyosun anca yorumları okuyosun git açılan isteklere banner çalısması yap az burda bpş konusacanıza Bedavaya yapıyoruz diye üste çıkıyosunuz ya hani bu açılan istekler olmassa aç kalırsın
İstediğiniz b*ktan efektleri kullanmam, kullanmayacağım. İstek konularına bı uğra. Ben burada hiç bir çıkar gütmüyorum. Siz sadece buralara uğrayıp "2 beleşe tasarım gelsin."diyenlerdensiniz.