İstediğim Çalışma : ( Ts3 - Oda Aç Takıl Banner )
İstediğim Renkler : ( aynı renk )
Özel Olarak : ( TIPA TIP AYNISI OLMASINI İSTİYORUM. )
Neler Yazıcak : ( Banner ismi : Ts3Mia.Me )
Benzer Çalışma : ( https://i.imgyukle.com/2020/07/25/Sz8l31.gif
Resim Boyutu : ( Teamspeak3 Banner Boyutu. )
su banneri yapa bilcek yokmu

2 adet konunuz var

bir tanesi çözülsün

sonra

elbette yapılır

isterseniz 30 TL'ye

2 saat içerisinde

tasarıma ulaşabilirsiniz

bir arkadaşımı iletebilirim

kanka onu ben başasına arkadasıma yapdırdım zaten konuyu kapatın diyede yazdım burda yapılmadı o
başkasına yapdırdım onu ben konuyu kapatın diye yazdım da bu banner lazım bakan yok ya forumda
Bende her 3 günde bir tasarım istesem banada bakmazlar emin olabilirsin

3günde bir derken

kanka dün konu açdım mesala yapan olmadı ben kendi arkadasıma yapdırdım git istek kısmına bak iki gün önce konu açılmışmı
(27-08-2020, Saat: 20:21)Escobarr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]3günde bir derken
kanka dün konu açdım mesala yapan olmadı ben kendi arkadasıma yapdırdım git istek kısmına bak iki gün önce konu açılmışmı
x forumunda da konu açıyorsunuz, vnextr.com da da. Bedavaya 2 adet tasarım getiriyorsunuz burada konuşma hakkınız bile yok.
burdakiler cevap verse başka forumlara gitmeyiz bizde sen daha banner yapmasını bilmiyosun anca yorumları okuyosun git açılan isteklere banner çalısması yap az burda bpş konusacanıza
Bedavaya yapıyoruz diye üste çıkıyosunuz ya hani bu açılan istekler olmassa aç kalırsın
İstediğiniz b*ktan efektleri kullanmam, kullanmayacağım. İstek konularına bı uğra. Ben burada hiç bir çıkar gütmüyorum. Siz sadece buralara uğrayıp "2 beleşe tasarım gelsin."diyenlerdensiniz.
(27-08-2020, Saat: 20:18)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende her 3 günde bir tasarım istesem banada bakmazlar emin olabilirsin 
Bende Eski Konusunda Bunu Demiştim Ve %20 Uyarı Yemiştim İlginç