Hepinize Merhaba. Çoğunuz Beni Tanımıyordur Bu Konuda İse Kendimi Tanıtacağım.
CS Hayatıma 2010 Yılında Başladım İlk Oyunyöneticisi Pro Serverlarda Takılıyordum Saldırıyla Hiç Alakam Yoktu O Sıralar. Neyse Pro Modundan Sonra Jailbreak Modu İle Karşılaştım Ve JailBreak Oynamaya Başladım O Zamanlar 2012-2013 Arasıydı. Bana Göre Önceden JailBreak Daha Zevkliydi Ama Artık Zevk Vermiyor. O Zamanlar RedBull , Çift Zıplama Vs Ekstra Pluginler yoktu Eskilerden bilenler vardır Basit Bir Jbmenu Vardı Pompa Testere vs vardı Jailbreak önceden çok sadeydi.
3 Sene Boyunca Jail-Pro Takıldım Tabi O Süre Zarfında TeamSpeak3 de Oda Aç Takıl Ts3 lerinde Oda açar Arkadaş Edinip Takılırdım. 2015 Tarihinde Jamaika Gaming Adlı Klanla Karşılaştım Ve Orada Takılmaya Başladım. Kurucusu İle Fazla Muhabbetim Oluyordu Sonrasında İse Arkadaş Olmuştuk. 2016-2017 Senesinde Cs 1.6 İle İlgili Çok Saldırı Muhabbeti Oluyordu Gidip Baktım Ve Hiç Uğraşamam Bu Konularda Diye Düşünmüştüm. Ama Sonrasında Klanımızda Saldırılar Olmaya Başladı Ve O Zamandan Sonra Değiştim. Youtube & Forumlarda Araştırdım İlk Stresser İle Milletin İP Adresine Vuruyordum (Masum Olanın Değil Haksız Olanın). Sonrasında Vds İşlerine Başladım Derken Buralara Kadar Geldim.
Elbet Bugüne Kadar Bir Çok Düşmanım Oldu Yeri Geldi Darbe Aldım Yeri Geldi Ben Darbe Yaptım Fakat Ben Bu Riski Göz Önünde Bulundurarak Başladım