arayıp sorma bi yere fln çağırırsa işim var fln fln bahane yap zamanla bozulur aranız 
Shady. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitKız mevzusu. Ebedi şekilde uzaklaştırır 8 yıllık arkadaşımla konuşmuyoruz mesela
Phyzed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitarayıp sorma bi yere fln çağırırsa işim var fln fln bahane yap zamanla bozulur aranız
Mehmet Zuckerberk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git#BakarımOnaBirAra
Tarzında sürekli istediği şeyleri oyala umursamaz davran buluşcağınız zmn bişeyler uydur bir süre sonra aranız açılır ztn
gizmoloji Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitSürekli ona iyilik yap, ona yardım et, onun için endişelendiğini göster ve kendinden bıktır. Fazla ilgi sıkar. Sonuçta her sevdiğimiz değer gösterdiğimiz bizden soğuyor hocam. Hem gözünde kötü çocuk falan da olmazsın sadece fazla düşünceli bir arkadaş olursun o kadar
CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitHaydaaa :dMehmet Zuckerberk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git#BakarımOnaBirAra
Tarzında sürekli istediği şeyleri oyala umursamaz davran buluşcağınız zmn bişeyler uydur bir süre sonra aranız açılır ztn
O değilde bende bir şey istiyorum senden oyalıyon beni :shy: