VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Arkadaştan kurtulmak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Bir arkadaşım var ben onun en iyi arkadaşıyım ama ondan nefret ediyorum ölsede kurtulsam şeklinde ve mezun olucaz mezun olmadan önce arkadaşlığımı kesmem lazım
ama beni kötü çocuk olarak göstermemeli bunu nasıl yapıcaz Gülümse
Brocum uğraşma ben görüşmek istemiyorum de kapansın konu
Mezuniyet varsa baloda vardır d. , baloda kahvesine filan zehir mehir birşeyler at :d
(27-07-2020, Saat: 19:21)Doktor DesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mezuniyet varsa baloda vardır d. , baloda kahvesine filan zehir mehir birşeyler at :d

direk öldürürse kötü olarak anılmaz zaten hiç ya Kahkaha At
(27-07-2020, Saat: 19:22)SLayeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(27-07-2020, Saat: 19:21)Doktor DesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mezuniyet varsa baloda vardır d. , baloda kahvesine filan zehir mehir birşeyler at :d

direk öldürürse kötü olarak anılmaz zaten hiç ya Kahkaha At

Ama gizlice koyucak böyle yanına gidip " ya kanka senin içeceğe zehir atıcam sende ölücen " birde yüksek sesle bağırmıycak bardaği alırken sinsi sinsi Kahkaha At Kahkaha At  Kahkaha At
(27-07-2020, Saat: 19:19)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Brocum uğraşma ben görüşmek istemiyorum de kapansın konu

bu beni regl gibi gösterir kanka , ayrıca kötü çocuk olmak istemiyom , bu beni aniden iletişimi kesti psikolojisi yrinde olmayan gelgitli insan olarak gösterir.
#BakarımOnaBirAra
Tarzında sürekli istediği şeyleri oyala umursamaz davran buluşcağınız zmn bişeyler uydur bir süre sonra aranız açılır ztn
(27-07-2020, Saat: 19:36)Mehmet Zuckerberk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]#BakarımOnaBirAra
Tarzında sürekli istediği şeyleri oyala umursamaz davran buluşcağınız zmn bişeyler uydur bir süre sonra aranız açılır ztn

O değilde bende bir şey istiyorum senden oyalıyon beni :shy:
Kız mevzusu. Ebedi şekilde uzaklaştırır 8 yıllık arkadaşımla konuşmuyoruz mesela
(27-07-2020, Saat: 19:25)TuruncuKedi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(27-07-2020, Saat: 19:19)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Brocum uğraşma ben görüşmek istemiyorum de kapansın konu

bu beni regl gibi gösterir kanka , ayrıca kötü çocuk olmak istemiyom , bu beni aniden iletişimi kesti psikolojisi yrinde olmayan gelgitli insan olarak gösterir.

O zaman kavga edeceksin çok büyük bir sebepten olmayacak bu sayede regl gibi gözükmeden ayrılmış olacaksınız
Sayfalar: 1 2 3