REKLAM ALANI

Dolandırıcı " Gebzeli Mapper " Hakan Çağıl " Keylogger Yemiş Olabilirsiniz!

Dolandırıcı " Gebzeli Mapper " Hakan Çağıl " Keylogger Yemiş Olabilirsiniz!

Forum Üyesi
1267
Yorumu Paylaş

Merhaba Dostlar, Yazdığım yazıyı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum.Cs 1.6 alemine bir çok katkımız olmuştur. Size de bir durum paylaşmak istiyorum. Gebzeli " Hakan Çağıl " adında şahıs büyük bir dolandırıcıdır.
Zamanında serverimizde barındırdığımız bize ücretsiz map yapan bir şahıstı. Son zamanlar da yaptığı saygısızlıklar ve kendini çok büyük bir insan sanmasından dolayı serverden uzaklaştırılmıştır.Asıl Olaya Gelelim;
Kendisi YAPTIĞI HARİTALAR'DA KEYLOGGER BARINDIRMAKTADIR! " Dikkatli olun yaptırdığınız haritalar var ise her an KEYLOGGER yemiş olabilirsiniz. Bu durumu kendisi itiraf etmiştir. Ek te ekran görüntülerini göreceksiniz.Biz DESTUR JAILBREAK olarak kimsenin hakkını yemez yedirmeyiz. Sizlere gelecek zarar bize gelmiş olur biz DESTUR JAILBREAK olarak herkesi dost bilir dost görürüz. Bu arkadaşın KEYLOGGER attığını öğrendikten sonra bilgisayarlarımızı taratıp KEYLOGGER kanısına ulaştık ve tüm HARİTALARINI SERVER'DEN KALDIRDIK. Sizlere tavsiyem sizde kaldırın bilgisayarınıza istediği zaman ulaşabilecek birini ne yapacaksınız?Amacım kimseyi kötülemek değil, fakat bu durumun farkına hepinizin varmasını istiyorum. Kendisi büyük bir terbiyesiz ve insanlarla dalga geçmeyi seven bir mahlukattır. 10 - 20₺ 'ye map satan, milleti yalayan biridir. 180₺ kazanmış Gülümse, 180₺ DESTUR OLARAK bizim 1 adet yetkili satışımızdır. Herkese hak ettiği muameleyi yapmalıyız. Kendisi BÜYÜK BİR DOLANDIRICI VE KEYLOGGER İLE MİLLETİN BİLGİSAYARINA ERİŞEN BİRİDİR.
[Resim: IoJPbo.jpg]
deneme
Forum Üyesi

Konuda Ara

7 Yorum

Hüseyin Grafik

Aktif Üye

Aktif Üye
Hüseyin Grafik
22-06-2020, Saat: 17:24
22-06-2020, Saat: 17:24
Yorumu Paylaş
Olayı Yanlış Yaymamanız Rica Edilir Gülümse , Orda Gebzeli Mapi Yapıyor ve daha Sonra Adam Parayı Atmıyor O Yüzden Onları Yazıyor Kahkaha At

Asıl Size Gelelim Adamdan Map İstemişsiniz Bütün Map Listeniz neredeyse O Adamın Mapleriyle Dolu ve Siz Hala Hakkınızı Savunmaya Çalışıyorsunuz , Gülünç.

Para demişim Orda VDS Yazcaktım

MarleyBey

Aktif Üye

Aktif Üye
MarleyBey
22-06-2020, Saat: 17:30
22-06-2020, Saat: 17:30
Yorumu Paylaş
Doktor DesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitOlayı Yanlış Yaymamanız Rica Edilir Gülümse , Orda Gebzeli Mapi Yapıyor ve daha Sonra Adam Parayı Atmıyor O Yüzden Onları Yazıyor Kahkaha At

Asıl Size Gelelim Adamdan Map İstemişsiniz Bütün Map Listeniz neredeyse O Adamın Mapleriyle Dolu ve Siz Hala Hakkınızı Savunmaya Çalışıyorsunuz , Gülünç.

Gebzeli denen kişi melih'e size map yapim süremi uzat diyor ve sonradan melihte böyle diyor ilk diyen kişiye bağlı Kahkaha At

DESTURJAILBREAK

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
DESTURJAILBREAK
22-06-2020, Saat: 17:31
22-06-2020, Saat: 17:31
Yorumu Paylaş
Doktor DesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitOlayı Yanlış Yaymamanız Rica Edilir Gülümse , Orda Gebzeli Mapi Yapıyor ve daha Sonra Adam Parayı Atmıyor O Yüzden Onları Yazıyor Kahkaha At

Merhaba,
Eleştriye açık bir klan olduğumuzu belirtmek isterim, keylogger ne demek umarım biliyorsunuzdur. Keylogger yüklemesi demek ne kadar güvenilir bir Haritacı olduğunu ortaya koymaktadır Gülümse

BeyDesigN

Aktif Üye

Aktif Üye
BeyDesigN
22-06-2020, Saat: 17:33
22-06-2020, Saat: 17:33
Yorumu Paylaş

Olayı bilmiyorum 4 5 kişiden dinledim. VDS Konusuna gelirsek her yerde bne parayla iş yaparım diyen adam vds'yle işmi yapıyor komedi dsfafdsa , he birde destur gaming olayı yanlış anlatmamış. Wp gruplarında map yapim süremi uzatın diyen kişi, sonrada melih bunu dedi diye arkadaşa süreni uzatim diyor. İlk o istiyor, ve s*lak olmayan bir arkadaş sonradan laf edicekse bukadar map yapmazdı ? Kahkaha At. 1.'si Kurucuları yalvardı diyelim 1 map yapar maks ? Diğer 5 6 map nereden geliyor?. kendi isteğiyle yaptığı çok belli canım.

Hüseyin Grafik

Aktif Üye

Aktif Üye
Hüseyin Grafik
22-06-2020, Saat: 17:34
22-06-2020, Saat: 17:34
Yorumu Paylaş
DESTURJAILBREAK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git

Merhaba,
Eleştriye açık bir klan olduğumuzu belirtmek isterim, keylogger ne demek umarım biliyorsunuzdur. Keylogger yüklemesi demek ne kadar güvenilir bir Haritacı olduğunu ortaya koymaktadır Gülümse

KeyLogger ne biliyorum , Fakat burda şöyle birşey var eğer siz birine para attınız ve o adam sizi banladı paranız boşa gitti sizde sinirlenmisiniz ?

BeyDesigN

Aktif Üye

Aktif Üye
BeyDesigN
22-06-2020, Saat: 17:38
22-06-2020, Saat: 17:38
Yorumu Paylaş
Doktor DesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
DESTURJAILBREAK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitMerhaba,

KeyLogger ne biliyorum , Fakat burda şöyle birşey var eğer siz birine para attınız ve o adam sizi banladı paranız boşa gitti sizde sinirlenmisiniz ?

O zamanda bizler gibi , ilk parayı alıcak?. Buda kendi kaybı olur, ona hep map yaptırmaya gelen adamlara key atarsa o adamlarada güvenmiyordur ?

SLayeR

Aktif Üye

Aktif Üye
SLayeR
22-06-2020, Saat: 17:40
22-06-2020, Saat: 17:40
Yorumu Paylaş
Kişinin forum profili yasaklandı, bu gibi keylogger düşüncesi ile çalışan insanlar ile asla iş yapmamanız gerekir.

https://forumcsdark.com/uye-gebzelicreates.html

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi