VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Sigara Bırakmak için Öneri + Anket
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selam forum üyeleri ben 3 yıldır sigara içiyorum ama çoğu zaman başka şeylerle uğraştığım için unutup sigarayı çok az içiyorum yani örnek veriyorum bir film izlediğimde boş kalıyorum sigara içiyorum bol bol ama fiziki olarak bir iş olunca zihnende oraya yönlendiğim için sigara içmeyi unutuyorum o yüzden gün içerisinde belki 5-6 tane sigara içiyorum. Zaten az içiyorum ve bırakmak istiyorum önerileriniz nedir ? birde yukarıda anket var sigara içiyormusunuz içmiyormusunuz orayı oylarsınız yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
sigara kullanmıyorum yerinde olsam bırakmak için dediğin gibi sürekli birşeyle uğraşır aklımdan çıkarırdım
Sürekli bir şeylerle uğraş kafanı başka şeylere verirsen bırakacağına inanıyorum.
Sigara kullanmıyorum ama eğer kullansaydım bırakmak için birşeyler yapar çabalardım ve yerimde durmazdım Göz Kırp
Spor, koşu, Yüzme, vs gibi aktivitelere yönelebilirsin daha cok olumlu sonuç alırsın.  Parmak At
İçme düşünme Kahkaha At
herkezin yorumu zihinini başka şeyleri düşünürek oyala tarzında olmuş ama sigara kullananlar sigarayı canı istediği için içiyor, canı istiyecek yine aklından çıkarmak yerine sigaradan nefret etmelisin ki içmeyesin biraz video izle youtube den sigaranın zararları hakkında inşallah soğursun sigaradan Gülümse
Çok teşekkür ederim yorumlayan herkese sigarayı bırakırsam hepinizin payı var Gülümse
Umarım en kısa sürede bırakırsın lanet birşey sigara kullanmak ve bırakamamak
Sigara içmeyen kişilerle zaman geçirmeni tavsiye ederim.
Sayfalar: 1 2 3