Kimileri 5 kimileri 4 senedir bu sanal ortamdasın der ben hiç birine katılmam önemi yok. Ama şöyle bir avantajı var Old insanlar geçmişi bilirler new insanlar örnek almak için öğrenmeye çalışır.
Sanal hayatım boyunca aklınıza gelebilcek çoğu boş iş ile uğraştım çoğu insan bana '' Şizofren - Ruh Hastası - Psikopat '' Demiştir. İfşa Konularında üstüme yoktur Uğraştığım çoğu insan ya sinirden yada korktuğu için bırakmak zorunda kaldı Pişmanmısın diye sorsalar evet diyebilirim.
Youtube , İnstagram ün yapmış çoğu platformlarda kuralları ben yazarım uymayanları men ederim.
Dostum dediğim insanlara güvenirsem sonuna kadar korurum düşman dediğim insanlara elimden gelen herşeyi yaparım, Fazlasında gözüm var.''
3 Sene önce 10.232 Aboneli kanalım sahte telifler yüzünden kapanmıştı buna sinir olup araştırıp bende bulmuştum ve şuan kuralları ben yazıyorum.
Çoğu platformda adımdan bahsettirmişimdir iyi veya kötü Reklamın iyisi kötüsü olmaz
Ayriyetten, TeamTR Gibi çoğu cs 1.6 sunucularının kurucusuyum Çoğu sunucuda 1.lik Elde ettik Başarı Tesadüf değildir.
Bu konuyu her hafta güncellemeyi düşünüyorum hepinize teşekkür ediyorum İyi Forumlar : )