Merhabalar,
Yarın biliyorsunuz, büyük dev bir derbi var. Kendim Galatasaraylıyım. Galatasaray yeni transferleriyle ve Muslera'nın dönüşüyle gücüne güç kattı. Geçen sene büyüyü bozduğumuz kadrodan daha iddaalı bir kadromuz var. Yedlin ve Gedson Fernandes ilk 11 başlayıp beklentileri karşılarlarsa bu 2 oyuncu Fenerbahçe'ye sahayı dar edecektir. Onyekuru biliyorsunuz, Avrupa'da pek iş yapamayacak bir topçu olsa da ligimizde iyi işler çeviriyor. 6 ay maça çıkmadan formunu kaybetmemek için bireysel antrenmanlar ile formunu korumaya başladı. O kadar maç eksiği vardı ki Galatasaray'a dönmesiyle direkt ilk maçta 2.yarının başında girmesiyle iyi işler yaptı. 2 maçta 3 golü var. Scott Piri hızına hız katacaktır. Falcao ise ünlü bir fizyoterapist ile çalışıp tamamen iyileşti. Terim'den maça çıkabilirim, gol atacağıma yine söz veriyorum demiş. Falcao kronik sorunları cidden gittiyse ligi silip süpürecek. Dakika alırsa skor katkısı sağlayacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın tek eksiği şu anda Luyindama'nın düşen performansı diyebilirim. Yerini Donk dolduruyor ve oldukça izleyenlerine güven sağlıyor. Fenerbahçe'de büyük bir eksiklik var. Sahanın en iyi topçularından biri olan Luiz Gustavo sakat durumda ve derbide forma giyemeyecek.
Benim tahminim; Fenerbahçe 0 - 3 Galatasaray
Goller; Onyekuru - Mohammed
Lütfen fanatizm tartışmalara girmeden herkes özgürce tahminlerini ortaya koysun. Herkesin düşünce özgürlüğü olduğu gibi tartışmalara yer açmayalım.
Teşekkürler