Şarkıda çok derin anlamlar var ( şahsi düşüncem yazıyorum )
Nasıl Nasıl bişi herkez bilir kişi derken burda tarzını değiştiren kişilere yeni rap dinlemeye başlayanları ve eski şarkılarına bakıp yeni şarkılarının hepsine çöp diyen şunu iyi yapsaydın beate önem verdiğin kadar sözede önem verseydin gibi( hepsinin sonun a bence eklemeyeceğim )
Hey Keş , Ortamınız Leş Burdada para ile etrafını genişletmeye çalışanlara söyliyor diye tahmin ediyorum
Ne Farkederki Yalan Haber İçin Gündem İçin Yaratınız ) Bunu derken Berat Albayraka benzeyen birini klipe koyması
DediKoduysa Sanatınız dediği yerdede Twitterda birbirlerini asan kesen fakat gerçek hayatta bunların yarısını yapamayacak olan rapçilere salladığını düşünüyorum
Bu Yeni Nesil bi Müptela - Burda ne dediğini az çok anlıyorsunuz geçiyorum
BU Sene Bindi Bizim Hip-Hop kültürü , Yeni Bir Tarkan Olamıyormu Edis Görgülü - Edise ve Tarkana Sallıyor açık ve net
Adımı Karalıyorsa Liboşların Derbeder - Kendisine iftira atanlara ithafen
Gerçek MC Gerçek Sorunlarla Her Cebede Harp Eder - Yani lay lay loma getirmez sorunlarla boğuşur gibi birşey demeye çalışmış sanırım
En sevdiğim gönderme yeride burası sanırım
Kız Çocuğunun 90 lara gidip Arkasında Barış Mançoya Benzeyen bi Adama Sarılıp Ağlaması ve Herkezin "Seksek" ( Yanlış biliyor olabilirim. Oyununu Fotoğrafa Çekmesi
Eski Günlerin Olmadığını ve Hoş Olmadığını söyliyor
Ve Son Olarak Ender Abi Bari Topa Düz Vursaydın be

Ae İle Düzeltmişsiniz
( Bunlar Şahsi Düşüncelerimdir İllahaki Yanlış Yerler Olabilir )
Yeni Nesil Rapcilere Sallamış Gene ( Bu Arada Ezhel Yeni Nesil Değildir. Ais Olarakta Eskilere Dayanır ve neredeyse Norm Kadar Eski )