Çalmış olduğunuz hesaplar büyük ihtimal geri alınıyor bunun geri alınmaması için bizzat kendim yaptığım taktiği burada paylaşıcam bu arada 3 faktör gelicek nasıl birşey olacağını bilmiyorum.
1. aşama : İlk önce bir kurban seçiyoruz seçtikten sonra o hesabı düşürüyoruz ve sonra hesabın mail adresini telefon adreslerini değiştiriyoruz ve kullanıcı adını değiştiriyoruz daha sonra şifreyi değiştiriyoruz mail 2 defa değiştirmekte fayda var bağlantılı hesaplarda olan hesapları kaldırın kendi yedek facebook hesaplarınızı ekleyin ve daha sonra 5 defa kullanıcı adını değiştirin ve hesabı dondurun 4 gün sonra hesabı aktif edin ve sonra 1 saatte bir kullanıcı adını değiştirin.
2. aşama : bunları yaptıktan sonra büyük ihtimal kadın veya erkek hesabı geri alıcak ve bunun için aşağıda verdiğim resimleri takip edin googleden instagram web sitesinden giriş yapın telefondan normal uygulamada yaparsanız zorlanırsınız en iyisi pcden daha kolay ve kullanıcı adları ve mail numaraları not deftere aktarın neden diye soracak olursanız hesabın asıl gerçek sahibi hesabı geri alıcak olursa size gösterdiğim taktikle hesabı hem ebedi olarak alıcaksınız.
3. resimde siyahla karaladıgım yerler boş kırmızı içine aldığımlar işinize yarayacaktır.
bunları not deftere aktardık sonra napıcaz diceksiniz hemen anlatıyım.
instagram uygulamasını açın daha fazla yardıma basın kullanıcı adını bulun ilerleyin daha fazla yardım diceksiniz form çıkacaktır orayı doldurun ve size instagramdan mail gelicek kod verilcek ad soyad ve kullanıcı adını a4 kağıdına yazın selfie cekin net şekilde gönderin 1 gün veya 2 gün içersinde size yanıt atıcak 3 veya 4 soru ilk açtığınız mail adresi telefon numarasını sorucak ve neden hesap çalındığını ne zaman çalındı ne zaman geri alındı gibi sorular sorucak bilgileri doğru yazın doğru çıktığı gibi direk size mail atıyorlar şifre değiştirmek için link atıyorlar tıklıyorsunuz şifreyi değiştirdikten sonra direk hesaba bağlanıyorsunuz herşeyi mail adresleri değiştirin ve 1 saatte bir kullanıcı adını değiştirin 1 veya 2 gün yapabilirsiniz ben güne önem vermiyorum kafam yatarsa değiştiriyorum arada bir kullanıcı adını hesap ebedi sizde kalıyor.