REKLAM ALANI

→ Counter-Strike 1.6 - Reklam Plugini

Aktif Üye
908
Yorumu Paylaş

Eklenti İsmi : CSM Reklam Eklentisi
Yapımcısı :
CSmiLeFaCe
Sürüm : v1.0
Ekran Görüntüsü :

[Resim: mgt4pJ.jpg]

Nasıl Kullanılır :
Oyuncu öldüğünde ortada çıkan HUD mesajı hakkında;

Oyuncu öldüğü zaman ekrana gelir ve oyuncu doğana kadarda ekranda kalır. "Suanda oynadiginiz IP" kısmı sabittir, ortada çıkan hud mesajının altında çıkan IP adresini değiştirmek için amxx.cfg nin en altına "csm_reklamip csipadresiniz" şeklinde bir satır ekleyerek orada çıkan IP adresini buradan rahatlıkla değiştirebilirsiniz.

NOT; Bu HUD mesajı sadece oyuncularda gözükür, ADMIN_BAN yetkisi olan oyuncularda bu HUD mesajı çıkmaz.

Oyuncu öldüğünde altta çıkan HUD mesajı hakkında;
Ufak bir reklamdır, ben buraya serverımın TS ip adresini yazdırmak için kullanırım. Altta çıkan TS IP adresini değiştirmek için amxx.cfg nin en altına "csm_reklamtsip tsipadresiniz" şeklinde bir satır ekleyerek orada çıkan TSIP adresini buradan değiştirebilirsiniz.

Oyuncu öldüğünde çıkan say reklamı hakkında;
Oyuncu öldüğü zaman say'den sizin belirlediğiniz mesaj çıkar. Ben bunu oyuncu ve admin olarak ikiye ayırdım. ADMIN_BAN yetkisine sahip olan kişilerde farklı yazı, normal oyuncularda farklı yazı yazar.
Örnek olması için csm_reklam.ini içine hem admin hemde oyuncu için 5'er tane reklam ekledim. Her birinden örnek yazıyorum,

Alıntı:Admin
[yesil]ForumCSDark[/yesil] : Serverda iken TS3'te de olmaniz [mavi]ZORUNLUDUR![/mavi]
Alıntı:Oyuncu
[yesil]ForumCSDark[/yesil] : TeamSpeak3 serverimiza baglanmak icin /ts3 yaziniz.

Admin yazısının altındaki yazı sadece ADMIN_BAN yetkili kişilerde çıkar, Oyuncu altında yazan ise sadece ADMIN_BAN yetkisi olmayanlarda çıkar. Aynı zamanda renkli yazı olması içinde "[renk] YAZI [/renk]" desteği var.
[Resim: reklam2.png]

Eklenti gecikmeli çalışan bir eklentidir, yani siz yeni bir harita açtıktan 1 dakika sonra aktif olur. Bunu böyle yapmamın sebebi çoğu serverda harita ilk açıldığında ilk 60 saniyenin ısınma turu olmasıdır.
Eklentide HUD mesajları için dhudmessage kullandım, siz yönetici panelinden yüklerken include hatası vermemesi içinde bu include dosyasını sma dosyasının içine ekledim.

• CSM Reklam Eklentisi İndir
• Alternatif Link
deneme
Aktif Üye

Konuda Ara

6 Yorum

Kahraman Design

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
Kahraman Design
27-04-2020, Saat: 15:45
27-04-2020, Saat: 15:45
Yorumu Paylaş
teşekkürler

MarsMelow*

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
MarsMelow*
27-04-2020, Saat: 16:24
27-04-2020, Saat: 16:24
Yorumu Paylaş
Buyur Eklenti Yapımcısının İsmi Kodlamarı Biraz Daha Dikkatlı Bakarsan Yapımcıyı Gorursun 

CSmiLeFaCe

Gülümse

#UmacheR

Aktif Üye

Aktif Üye
#UmacheR
27-04-2020, Saat: 18:28
27-04-2020, Saat: 18:28
Yorumu Paylaş
MarsMelow* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitBuyur Eklenti Yapımcısının İsmi Kodlamarı Biraz Daha Dikkatlı Bakarsan Yapımcıyı Gorursun 

CSmiLeFaCe

Gülümse

Kardeşim forumda herhangi bir reklam yapmak istemiyorum bunları düşünemeyecek kadar -1 iqlu değilsinizdir diye tahmin etmiştim Gülümse

MarsMelow*

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
MarsMelow*
27-04-2020, Saat: 18:51
27-04-2020, Saat: 18:51
Yorumu Paylaş
#UmacheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma git
MarsMelow* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoruma gitBuyur Eklenti Yapımcısının İsmi Kodlamarı Biraz Daha Dikkatlı Bakarsan Yapımcıyı Gorursun 

CSmiLeFaCe

Gülümse

Kardeşim forumda herhangi bir reklam yapmak istemiyorum bunları düşünemeyecek kadar -1 iqlu değilsinizdir diye tahmin etmiştim Gülümse

O Bir Reklam Degil eklentiye Emek Veren Kişi Gerci Sen Ne Anlarsnki Degilmi Yapımcısnın İsmini Reklam Olarak Algılıyosun.

1Aderimicin

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
1Aderimicin
04-01-2021, Saat: 03:26
04-01-2021, Saat: 03:26
Yorumu Paylaş
efsane çk işime yaradı

Yakup44

Forum Üyesi

Kayıtlı Üye Grubu
Yakup44
25-06-2021, Saat: 14:06
25-06-2021, Saat: 14:06
Yorumu Paylaş
denedim hata verdi sadece hud mesajı çıkıcak şekilde editleme şansınız varmı oyt de kullanacağım şimdiden teşekkürler

Konuyu Okuyanlar: