REKLAM ALANI

TeamSpeak Verilen Hatalar ....

avatar Fatih
Aktif Üye
816
#1
Yorumu Paylaş

* idle time exceeded Hatası

Aslında bu bir hata değil. Sunucuda sizde bulunan yetki veya odaya özel yapılmış bir ayardır. Bu ayar kullanıcının maksimum hareketsiz kalma süresini ayarlar. Nasıl düzelceteceğiz diyorsanız; Yetkiler->Sunucu Grupları->Kullanıcı->Maks. İşlemsiz Kalma bu ayarı kapatın. Eğer burda yoksa odadaki özel yetkiler bölümüne girerek aynı işlemi orada yapın.


Teamspeak sunucuma kimse giremiyor

Bu sorun ise bilgisayarınıza teamspeak server kurup arkadaşlarınızı çağırdığınızda aldığınız bir hata. Sebebi ise teamspeak için internetinizde açılması gereken portların kapalı olması. Google’dan modeminizin markasını yazarak port açma diye aratırsanız birçok videolu anlatım görebilirsiniz.


Failed to connect to server Hatası

Türkçesi sunucuya bağlanılamadı demek. Bunun birden fazla sebebi olabilir. Karşıdaki teamspeak sunucu kapanmış olabilir. Sizin internet bağlantınızda bir sorun olmuş olabilir. Ya da benim nadiren rastladığım bir olaydır, sunucuda veya kullanıcının internetinde bir problem olmadığı halde bir bug oluşur ve kişi bazen bağlanır bazen bağlanamaz. Bu tür durumlarda modem resetleme, teamspeak programını kaldırıp tekrar kurma gibi yöntemler uygulayıp çözebilirsiniz.


serversnapshotdeploy Hatası

Yatqa kullanırken aldığınız teamspeak yedek atma sorunudur. Bu sorunun çözümü sadece eski sürüm teamspeak server kurmaktır[3.0.10.3 veya daha öncesi]. Teamspeak 2015 yılının başından itibaren çıkardığı yeni server modellerinde tahminen sahte lisans kullananları önlemek amaçlı birden fazla sunucuya yedek atmayı yasakladı. Yani yeni sürüm teamspeak serverlarda birden fazla ts ye aynı yedeği atamazsınız. Ancak yetki yedeği ve oda yedeği diye ayrı ayrı atabilirsiniz.
deneme
Aktif Üye

Konuda Ara

4 Yorum

BarisK

Sosyalbaykus.COM - SMM Bayi Paneli

Aktif Üye
avatar
BarisK
26-09-2018, Saat: 21:23
26-09-2018, Saat: 21:23
#2
Yorumu Paylaş
başarılı

MustafaBaskan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye Grubu
avatar
MustafaBaskan
26-09-2018, Saat: 21:39
26-09-2018, Saat: 21:39
#3
Yorumu Paylaş
Teşekkürler

Alperen Yılmaz

Aktif Üye

Aktif Üye
avatar
Alperen Yılmaz
29-09-2018, Saat: 02:29
29-09-2018, Saat: 02:29
#4
Yorumu Paylaş
Paylaşım için teşekkür ederiz

Baran Yılmaz

Aktif Üye

Aktif Üye
avatar
Baran Yılmaz
31-01-2020, Saat: 10:05
31-01-2020, Saat: 10:05
#5
Yorumu Paylaş
Teşekkür ederiz Gülümse


Konuyu Okuyanlar: