Bu kategoride forumumuzun bir probleminden, bir üyesinden, bir konusundan şikayetçi olabilirsiniz. Forum dışı şikayetlerinizi "
Forum Dışı Şikayetim Var" kategorisine açmalısınız.
Bu kurallar 2 kategori içinde geçerlidir. Kurallarımız : 1 - Şikayetçi olduğunuz kişinin, kurumun, ürünün şikayetçi olma sebebinizi saygılı ve detaylı bir şekilde belirttikten sonra resim, video gibi istediğiniz şekilde bir kanıt bırakmanız gerekmekte. (resimlerinizi forumcsdarkresim.com'dan yüklemeniz gerekiyor.)
2 - Eğer bir üyeden şikayetçi olduysanız kesinlikle saygınızı bozmamanız gerekiyor yoksa haklı iken haksız duruma düşüp yasaklanabilirsiniz.
3 - Ticaretinden memnun kalmadığınız üyenin profiline -trade puanı vererek cezalandırabilirsiniz, burada konu açmayınız.
4 - Argo, hakaret kelimelerini kesinlikle içermemelidir!
Kurallarımız şuanlık bu şekildedir, okumadan konu açmayınız.