REKLAM ALANI

Kaybolduğu düşünülen besici, su almak için sarktığı bidonda boğulmuş

Kaybolduğu düşünülen besici, su almak için sarktığı bidonda boğulmuş

avatar 'AliBey
Aktif Üye
183
#1
Yorumu Paylaş

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde kayıp olan besici Ali Günek, toprağa gömülü 150 litrelik su bidonunda ölü bulundu. Su almak için sarktığı bidonda boğularak hayatını kaybeden Günek, toprağa verildi.
[Resim: q5BiE]
Hacılar ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası 55 yaşındaki Ali Günek, geçen perşembe günü hayvanlarını otlatmak için evden ayrılıp bir daha dönmedi. Günek'in yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma, besicilik yapan Günek'i bulmak için çalışma başlattı. Bu kapsamda, Günek'in dün öğle saatlerinde evlerine yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Tandır Buzluk mevkiinde toprağa gömülü su bidonu içerisinde kafa üstü olduğu görüldü. Belden aşağısı görülen Günek'in, 150 litrelik su bidonu içerisinde öldüğü belirlendi.
BİDONUN İÇERİSİNDE SIKIŞMIŞ
Olay yerinde yapılan çalışmaların ardından Günek'in cansız bedeni su bidonu ile birlikte, otopsisi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada su bidonu içerisinden çıkarılan Günek'in, sıkışıp boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi. Yakınları tarafından cenazesi teslim alınan Günek, ilçe mezarlığında toprağa verildi.
deneme
Aktif Üye

Konuda Ara

0 Yorum


Konuyu Okuyanlar: