VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Forumumuzu Paylaşalım !
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evet arkadaşlar forumumuzu daha iyi yerlere getirmek için mutlaka arkadaşlarınıza önerin. ve her yerde paylaşın!

-ForumCSDark Kalp.
forum zaten heryerde, ben burayı bilmiyordum mesela medyadan öğrendim Kahkaha At
(29-10-2018, Saat: 10:23)BianConero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]forum zaten heryerde, ben burayı bilmiyordum mesela medyadan öğrendim Kahkaha At

O Yüzden paylaşalım heryereye herkez gelsin görsün bizim farkımızı dostum Gülümse Kalp Hoşgeldin bu arada.
(29-10-2018, Saat: 10:24)BARAN HOCA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-10-2018, Saat: 10:23)BianConero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]forum zaten heryerde, ben burayı bilmiyordum mesela medyadan öğrendim Kahkaha At

O Yüzden paylaşalım heryereye herkez gelsin görsün bizim farkımızı dostum Gülümse Kalp Hoşgeldin bu arada.

Hoşbulduk kardeşim teşekkürler Kahkaha At
Düşünceniz için teşekkür ederiz Gülümse
(29-10-2018, Saat: 10:26)MyNameLs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Düşünceniz için teşekkür ederiz Gülümse

Her zaman Kalp Gülümse
(29-10-2018, Saat: 10:26)BARAN HOCA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-10-2018, Saat: 10:26)MyNameLs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Düşünceniz için teşekkür ederiz Gülümse

Her zaman Kalp Gülümse

Video çekip atıcam youtube, youtuber yetkisini verirler inşallah
(29-10-2018, Saat: 10:28)MaskesizJaki Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-10-2018, Saat: 10:26)BARAN HOCA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] 

Video çekip atıcam youtube, youtuber yetkisini verirler inşallah

Onun İçin kardeşim aşağılarda ''Nasıl Hangi Yetki olurum?'' diye bir konu var ''BARIŞ'' tarafından yapılmıstır abonen en az 500 ve izlenmelerin 1000 olması şartıyla alabilirsin youtuberlik. Ama istersen paylaşırsan çok iyi olur teşekkürler.
AYNNN