VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Plugin/Eklenti Yükleme [VİDEO]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
SS'Lerle anlattım fakat yeni başlayan arkadaşlarımız o sslerden panele yüklemeyi beceremeyebilir. Normalde adam akıllı sağlam bir mikrafon almadan bu videoyu çekmeyi düşünmüyordum. [Üstelik hastayım sesim biraz dağınık kelimeleri zor topluyorum bazı yerlerde  Kahkaha At ] Güzel bi mikrafon alıcaktım ve öyle bu videoyu çekicektim hem iyileşmiş olurum diye ama sanırım bir arkadaşımızın acil yardıma ihtiyacı var o yüzden elimden geldiğince ayrıntılı bir şekilde çekmeye çalıştım. Umarım beğenirsiniz iyi forumlar Gülümse

Şarkı Koymadan Sesim Daha Berbat Çıkıyordu Bende Telif Olan Şarkıları Bilmediğimden Dolayı Eskiden Benim Clanım İçin Yapılmış Bir Şarkıyı Koydum Arkaya Biraz Değişik Ama Güzel Oldu  Kahkaha At 

Youtube'da ilk çektiğim videom olduğu için edit konusunda başarısızlığımı konuşturmuşum tam ekrana oturmuyor editlediğim yerin reklamı felan var bunlara bir çözüm getireceğim ama merak etmeyin Gülümse

Neyse Uzattım Buyurun Video;

Hide Post
Tamam Video Profesyonel Çekilmemiş Olabilir Ama ForumCSDARK.COM Üyesiysen bir yorum eline yapışmaz Kalp

Gizli İçerik Nasıl Açılır?;

Ha birde çekme sebeplerimden biride @CAN Bey'in yorumunu görmek oldu Gülümse
Teşekkürler bakacağım
Teşekkür ederim
Video profesyonel olmayabilir ama önemli olan insanlara detayı aktarabilmek ağzına eline sağlık kardeşim sağolasın
biri kötü birşey derse takma onnumara beş yıldız olmuş  Parmak At
bakalım
Isime yaricak
+Rep verdim, eline sağlık Gülümse
teşekkürler Göz Kırp
izleyip tekrar yorumlicam

gayet güzel olmuş sağol
Sayfalar: 1 2