VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: CS 1.6 LAG PİNG HACK
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Çalışır durumda lag ping hack lazım arkadaşlar iyi forumlar Kalp Forumcsdark
Eve geçince bakıcam hocam dışardayım şuan
Sanırım sunucu yavaşlatmak için istiyorsunuz. Bira araştırdım sadece biryerde böyle birşeye denk geldim. ForumCsDark Hack linkini buraya bıraktım buyrun buda Virüs Total ;

PHP Kod:
[b][color=#00FF00]1-Cs 1.6 gırdıkten sonra konsola tırnaksız "exec izXSaldiri.cfg" yazıyoruz

2-Sonra otomatık oyundan çıkıp servere tekrar tekrar bağlanıcak 2-3 dk içinde

3
-Servere bağlanınca biraz lag olucaktır.

4-Sımdı son asama konsola tırnaksız "exec izXSaldiri2.cfg" yazıyoruz

Ve bitti
.[/color][/b
(09-03-2020, Saat: 11:27)izzetyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sanırım sunucu yavaşlatmak için istiyorsunuz. Bira araştırdım sadece biryerde böyle birşeye denk geldim. ForumCsDark Hack linkini buraya bıraktım buyrun buda Virüs Total ;

PHP Kod:
[b][color=#00FF00]1-Cs 1.6 gırdıkten sonra konsola tırnaksız "exec izXSaldiri.cfg" yazıyoruz

3

Ve bitti
.[/color][/b
hocam ilgine cok teşekkur ederım bunu denedım malesef çalısmıyor
(09-03-2020, Saat: 13:05)remzi4411 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(09-03-2020, Saat: 11:27)izzetyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sanırım sunucu yavaşlatmak için istiyorsunuz. Bira araştırdım sadece biryerde böyle birşeye denk geldim. ForumCsDark Hack linkini buraya bıraktım buyrun buda Virüs Total ;

PHP Kod:

3

Ve bitti
.[/color][/b

Hocam yaklaşık bi yarım saatte 15 20 site gezdim adam akıllı konuları okudum ama maalesef. Yine karşıma çıkarsa buraya atarım.
(09-03-2020, Saat: 13:05)remzi4411 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

dostum böyle birşey uzun zamandır hiç bir platformda yok ya sanmıyorum olacağını yinede bende elime geçerse paylaşırım
Hepınıze cok ama cok tesekkur ederım Gülümse Kalp
Hepınıze cok ama cok tesekkur ederım
varmıdır hocam banada lazım Gülümse
Konunuz Çözüldüğü için Çözülmüş Yardımlar 'a taşınmıştır.