VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Müslümanlık Ve kuranı Kerim...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Öncelikle Selamlar Burda Size 

Kuranı Kerimde Yazılmış Kafa Karıştırıcı Ayetleri Ve Doğru Bildiğiniz Ve Şaşıracağınız Bilgiler...

Sözü Burda Bırakıyorum Günde 1 2 Tane Böyle Çelişkili Ayetler Atacağım

https://i.hizliresim.com/6Nj90k.png

https://i.hizliresim.com/BzjrkG.png

Kaynağın Sahte Olduğuna İnanıyorsanız 

Diyanetin Sitesinden  Baka Bilirsiniz Gülümse
Bakın Derim
Saçma geliyor beynim yandı
çok anlamsız geliyor benimde beynim yandı
Fiziksel bir kanıt yok iken bu kadar insanın inanması ve şansa bırakması anlam veremiyorum empatide kurmaya çalışıyorum, insanların sanki başka şansı yokmuş havası veriliyor keşke bilimsel bir açıklaması olsa...
Elhamdulilllah Müslümanım sonuna kadarda öyle gidicek ama tabi sizinde görüşlerinize saygı duymam gerek aynı şekilde benim görüşlerime sizde saygı duymanız gerek bu çok derin bi mevzu kanıt sunabilcek bir insan tanımıyorum ne kadar derine inersen o kadar'da kafayı yersin düşüncesindeyim ben.
(25-09-2018, Saat: 15:48)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok anlamsız geliyor benimde beynim yandı
Böyle Basit Şeyler Beyninizi Yakmamlı Gülümse)))))))))))))))
(25-09-2018, Saat: 15:55)dermean Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25-09-2018, Saat: 15:48)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok anlamsız geliyor benimde beynim yandı
Böyle Basit Şeyler Beyninizi Yakmamlı Gülümse)))))))))))))))

Düşünüyorum düşünüyorum araştırdığım bilgimin olmasına rağmen sonuç yok Kahkaha At
(25-09-2018, Saat: 15:56)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25-09-2018, Saat: 15:55)dermean Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Böyle Basit Şeyler Beyninizi Yakmamlı Gülümse)))))))))))))))

Düşünüyorum düşünüyorum araştırdığım bilgimin olmasına rağmen sonuç yok Kahkaha At

çünki beyin yok dostum
(25-09-2018, Saat: 16:00)dermean Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25-09-2018, Saat: 15:56)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Düşünüyorum düşünüyorum araştırdığım bilgimin olmasına rağmen sonuç yok Kahkaha At

çünki beyin yok dostum

haklı olabilirsin
Sayfalar: 1 2