Saçma geliyor beynim yandı
çok anlamsız geliyor benimde beynim yandı
Fiziksel bir kanıt yok iken bu kadar insanın inanması ve şansa bırakması anlam veremiyorum empatide kurmaya çalışıyorum, insanların sanki başka şansı yokmuş havası veriliyor keşke bilimsel bir açıklaması olsa...
Elhamdulilllah Müslümanım sonuna kadarda öyle gidicek ama tabi sizinde görüşlerinize saygı duymam gerek aynı şekilde benim görüşlerime sizde saygı duymanız gerek bu çok derin bi mevzu kanıt sunabilcek bir insan tanımıyorum ne kadar derine inersen o kadar'da kafayı yersin düşüncesindeyim ben.
(25-09-2018, Saat: 15:48)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok anlamsız geliyor benimde beynim yandı
Böyle Basit Şeyler Beyninizi Yakmamlı

)))))))))))))))
(25-09-2018, Saat: 15:55)dermean Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (25-09-2018, Saat: 15:48)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok anlamsız geliyor benimde beynim yandı
Böyle Basit Şeyler Beyninizi Yakmamlı
)))))))))))))))
Düşünüyorum düşünüyorum araştırdığım bilgimin olmasına rağmen sonuç yok

(25-09-2018, Saat: 15:56)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (25-09-2018, Saat: 15:55)dermean Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Böyle Basit Şeyler Beyninizi Yakmamlı
)))))))))))))))
Düşünüyorum düşünüyorum araştırdığım bilgimin olmasına rağmen sonuç yok 
çünki beyin yok dostum
(25-09-2018, Saat: 16:00)dermean Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (25-09-2018, Saat: 15:56)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Düşünüyorum düşünüyorum araştırdığım bilgimin olmasına rağmen sonuç yok 
çünki beyin yok dostum
haklı olabilirsin