VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: OpenGL Video sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar ben moe. Ben oyuna girdiğim zaman video ayarlarından OpenGL seçiyorum fakat bir servera girdiğim zaman çok yakın olduğum şeyler net gözüküyor. Uzaktakiler ise böyle basitleştirilmiş bir oyun gibi nasıl desem detayları gözükmüyor böyle düz renk resme bakarsanız derdimi anlayacaksınız  Ama Hiç Üzülme
[Resim: 8H4J8v.png]
Merhaba,

Konunuzu doğru yere taşıyıp, resminizi "forumcsdarkresim.com" adresine yükleyip kurallara uygun hale getirdim.

Hatanızı başka bir firmanın cs'sini indirip tekrar ediyor mu diye denediniz mi ?
(18-02-2020, Saat: 20:16)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Konunuzu doğru yere taşıyıp, resminizi "forumcsdarkresim.com" adresine yükleyip kurallara uygun hale getirdim.

Hatanızı başka bir firmanın cs'sini indirip tekrar ediyor mu diye denediniz mi ?

Abi çok kez denedim fakat başarılı olamadım Ama Hiç Üzülme Allahını seven yardım etsin lütfen
O zaman geriye tek bir şey kalıyor, oyun dosyalarınız bozulmuş eğer Steam kullanıyorsanız dosya bütünlüğünü kontrol et diyerek kontrol ettirebilirsiniz, eğer Steam değil de farklı bir CS 1.6 kullanıyorsanız dosyaları %temp% ve Çalıştır> Recent gibi yerlerden kökten CS 1.6'yı kaldırarak tekrar yükleyin oyun dosyalarınız tamamlanacaktır. Konuyu çözülmüş yardımlara taşıdık umarım çözülmüştür.