VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: DDos Saldırısı Nasıl Yapılır Kali
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar, Bugün sizlere sanal makine üzerinden Nasıl Güçlü bir DDoS saldırısı yapacağınızı göstericem. Bu kali linux'dan gerçekleştiricez. Nasıl kurulur diye sorular alacağım elbet, buyrun şu konudandaha mantıklı anlayabilirsiniz. http://www.org/linux/1189697-kali-linux-kurulum-yapma-sorunlari-oneriler-0-hatta-pasa.html

Konumuza dönelim Şimdi kali linuxu vmware üzerine kurmanız gerekiyor şimdi işlemleri dikkatlice yapın.

NOT!: KALİ LİNUX KENDİ BİLGİSAYARINIZA KURULMASINI KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ÖNERMEM DRİVERLER YANLIŞ YÜKLENİRSE SORUMLUSU BEN DEĞİLİMDİR!

Nasıl indirilir?

1.Adım: Şimdi ilk olarak Uçbirim yani cmd'yi açıyoruz Sonra şu kodu yazıyoruz

İngilizce ise

Kod:

cd Desktop/
[size=undefined]
Türkçe ise
Kod:
[/size]

cd Masaüstü/
Şimdi Masaüstüne geçiş yaptınız. Şimdi bir dosya indirmemiz lazım o dosya indirdikten sonra masaüstüne gelicek.

Yazıp entere basıyoruz

Masaüstünde oluşan Ufonet dosyasına sağ tıklayıp uç birimle aç diyoruz Sonra şu kodu yazıp programı aktif ediyoruz.

Kod:

./ufonet
sonra şu kodu yazıyoruz.

Kod:

ufonet --download-zombies
Yazarak zombi bilgisayarları aktif ediyoruz çıkan yes/no ekranından y'e basıp enter 'a basıyoruz.

Şimdi ise saldırı yapma zamanı şu kodu yazıyoruz

Kod:

Birkaç saniye bekliyoruz yine yes/no yazısı çıkıcak y'ye basıyoruz ve sitemizin kapanmasını seyrediyoruz birkaç dk içinde kapanacaktır büyük ihtimalle tahmini 10-20 arası.(durdurmak için ctrl+c yapmanız yeterlidir.)

Bugünki konumuz bukadar inşallah yararlı olmuştur başka bir günde başka bir konuda görüşmek üzere.
konu biraz çalıntı gibi geldi
(25-09-2018, Saat: 15:51)kafasizherif Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]konu biraz çalıntı gibi geldi

BANADA :d
anlatım hoş olmuş Kahkaha At
zaten kaynaklar var
bilmeyenler için yararlı +++
Paylaşım için teşekkürler
Teşekkür Ederiz.
bilmeyenler için yararlı +++
yararlı
Sayfalar: 1 2