21-10-2018, Saat: 21:46
Merhabalar arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Direk konuya geçeyim.
Bilgisayar macerama tüplü ekranların 256 mb ramlerin ilah olduğu zamanlarda başlamıştım. Sabahtan akşama kadar gta:vc oynayarak geçiriyordum. Ailevi sebeplerden dolayı taşınma gibi bi durumumuz oldu. daha sonra amcamın bilgisayarı olduğu için oynadığım bilgisayar uzak kalmıştım. canım acayip sıkılıyordu bildiğiniz gibi değil. babama dedim baba ben bilgisayar istiyorum derslerinde başarılı ol alayım dedi orta okulu bitirdim ama bilgisayar alıcam diye full takdirle geçirdim o zamanı sürekli derse verdim kendimi daha sonra babam sözünde durup en yenisinden bilgisayar aldı. gene gta:vc kasıyodum o sıralar internet aldım sana bide internetede gir dedi haberim yok ama internetin ne olduğundan gösterdi abim etti falan sonra o zaman wild ones, dragon city, komşu çiftlik ve pool live tour vardı facebookda deliler gibi onlarla oynardım. hepsi gitti facemi çaldırınca daha sonra hilelerini aradım taradım cheat engine programı kullanılırdı bütün oyunlarda
face falan çalmaya başladım charles programı ile lisenin asosyal bir pi*iydim. sevmediğim insanların facelerini falan çalardım. herkeze küfür falan ederdim kendi halimde takılırdım. daha sonra arkadaşlar cs 1.6 falan oynarken gördüm eve gidip indirdim faceyi unutup cs 1.6 girmeye başladım sabahtan akşama kadar oynardım hatta ilk serverim "GeForce Only Assualt" dı. orası çok zevkliydi adminler ayrı düştü kavga ettiler bende sevdiğim adminin yanına gittim. 1 sene falan rahat orda takıldık serverin ortağı gibiydim para vermezdim ama bütün yetkilerim vardı .d daha sonra HellFire Gaming diye bi clanla tanıştım hiç bilmediğim bi maptı sağolasın Gecesiz*(Mustafa) abi bana anlattı falan ordada baya durdum önceki serverim kapanmıştı. Jailbreak modu baya sardı sonra mustafa abi Hain-Forum.com da görevliydi dedim ben neden olamayım deliler gibi uğraştım ettim çabaladım mod oldum sonunda ondan sonra mybb merak saldım baya uğraştım ettim adam akıllı derslerini izlerdim baya bilgi sahibi olmuştum. .tk domainin ünlü olduğu zamanlar forum açıp free hosting ile mybb kurup edit yapardım mybb plugin yazardım orda test ederdim daha sonra Web Team Oldum. Buradan [b]@ferudun a selam olsun Hain-Forumndeki tanıdığım tek karakteri değişmeyen adamdır kendileri çok severim baya bi haksızlıkları oldu bana Hain-Forumnin hep burnumun dikine gittim(lazım
). Hain-Forum falan oldu Hain-Forum .SancakTepe* diye birisi ile kavga ettik daha sonra saldım forumu. daha sonra herkez üstüme geldi daha dünkü bebeler bile atar yapmaya başladı
. ferudun olmasa orda girmem bile neyse ayrıldım ordanda herkeze rest çekip attım kendimi dipsiz bi yalnızlığa nurullah ateş diye bir arkadaşım var Hain-Forumnden bi o vardı ayrıldıktan sonra yanımda duran kod basmıştı mygamearea grubuna orda illegal işleri falan gördüm hayatıma artık forumcsdark'ta devam ediceğim Dosta düşmana selam olsun
buraya kadar okuduysan helal olsun[/b]
Aranıza yeni katıldım. Direk konuya geçeyim.
Bilgisayar macerama tüplü ekranların 256 mb ramlerin ilah olduğu zamanlarda başlamıştım. Sabahtan akşama kadar gta:vc oynayarak geçiriyordum. Ailevi sebeplerden dolayı taşınma gibi bi durumumuz oldu. daha sonra amcamın bilgisayarı olduğu için oynadığım bilgisayar uzak kalmıştım. canım acayip sıkılıyordu bildiğiniz gibi değil. babama dedim baba ben bilgisayar istiyorum derslerinde başarılı ol alayım dedi orta okulu bitirdim ama bilgisayar alıcam diye full takdirle geçirdim o zamanı sürekli derse verdim kendimi daha sonra babam sözünde durup en yenisinden bilgisayar aldı. gene gta:vc kasıyodum o sıralar internet aldım sana bide internetede gir dedi haberim yok ama internetin ne olduğundan gösterdi abim etti falan sonra o zaman wild ones, dragon city, komşu çiftlik ve pool live tour vardı facebookda deliler gibi onlarla oynardım. hepsi gitti facemi çaldırınca daha sonra hilelerini aradım taradım cheat engine programı kullanılırdı bütün oyunlarda