VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Murda - Eh Baba Şarkı sözleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

Düşe kalka geldik buralara eh babaMahkum olmadık biz para pula eh babaKüçük para elde koydum onu kenaraNeler için düştük yollara biz eh babaSkuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurtNeler için düştük yollara biz eh babaSkuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurtNeler için düştük yollara biz eh babaArabada vurdum attım sonra kenarHain-Tayfau sardım yaktım sarstı beni kerataMamacita muy bonita dime merhabaGel ana, onu bana ver anaSa sa sa sa sallasanaWavy shawty zıpla bende dalgalaraÇa ça ça ça çalkala yaAttım parayı havaya sen yakalaTouchdown İstanbulShut down mami arabada carpoolSonu yok bu geceninKoskoca şehir benimDüşe kalka geldik buralara eh babaMahkum olmadık biz para pula eh babaKüçük para elde koydum onu kenaraNeler için düştük yollara biz eh babaSkuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurtNeler için düştük yollara biz eh babaSkuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurtNeler için düştük yollara biz eh babaDrip, drip, drip, drip, drip, drip, dripYeni chain yeni yıl yeni b.tchYeni para yeni mantram yenilikYendik bazen yenildikBalmain kot Gucci kazakHayat serbest sana yasakGelip bana kafa tutacan senVar mı lan sende o t.şak?Düşe kalka geldik buralara eh babaMahkum olmadık biz para pula eh babaKüçük para elde koydum onu kenaraNeler için düştük yollara biz eh babaSkuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurtNeler için düştük yollara biz eh babaSkuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurt, skuurtNeler için düştük yollara biz eh baba