VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: scorp ve tik tok kullananların zeka seviyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
kullananların ciddi manada zeka seviyelerinden şüphe duyuyorum.
ciddi konulara bile ciddiyetsiz davranılan bu uygulamalar ülkemizin zeka seviyesini düşürmektedir.
özellikle bugün tik tokta atatürke hakaret eden çocuktan sonra bu uygulamaların ne kadar zararlı olduğunu anlamak hiçte zor değil

düşünceleriniz neler
sen bunu niye yazdınki bizene
Şahsen senin gibi düşünmüyorum insanlar eğleniyor bırak eğlensinler

Tabikide Atatürk konusunda Allah belalarını versin ama genel olarak programın bir kötülüğü yok ön yargılı yaklaşmayın
Hocam tiktok neysede scorp da ne varmış ?
Tiktok Konusunda Hak Veriyorum Fakat Scorp Dönemin En Hit Uygulamasıdır Biz Zamanlarda Vine Diye Bir App Vardı Şimdi Tiktok Bu 2 Efsanenin Yerini Aldı Her Nekadar Haketmesede Tiktok Hakkındaki Düşüncelerim 7'den 70'e Herkezin Kullandığı Ama İşin Suyunu Çıkarttıklarını Düşünüyorum Sadece Türkiyede Diğer Birçok Ülkede Çok Daha İyi İşler Çıkartılıyor Uygulumadan Aslında Tartışmaya Açık Tartışmaya Açık Olmayan Tek Bir Konu Var Buda Yasalarımıza Aykırı Olan Atatürke Hakarettir Hiçbir Şekilde Kabul Edilemez Tabikide Ama Bunuda Düşünce Özgürlüğü Diye Savunanlar Mutlaka Olacaktır Buda Böyle Bir İroni Söz Sizde