VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: cs 1.6 da panelli beleş server nasıl açılır
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Servere İhtiyacım var panel olsa iyi olur nasıl açılır bi video linki atarmısınız size zahmet
eyvallah şimdiden
panelli açabileceğini sanmıyorum ama ücretsiz bir şekilde kendi ipin üzerine açabilirsin istersen link atabilirim onun
(04-02-2020, Saat: 23:27)Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]panelli açabileceğini sanmıyorum ama ücretsiz bir şekilde kendi ipin üzerine açabilirsin istersen link atabilirim onun

atsan iyi olur baskan birde ona dns yapabilme şansım varmı
(04-02-2020, Saat: 23:31)trituvanziro Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-02-2020, Saat: 23:27)Stabil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]panelli açabileceğini sanmıyorum ama ücretsiz bir şekilde kendi ipin üzerine açabilirsin istersen link atabilirim onun

atsan iyi olur baskan birde ona dns yapabilme şansım varmı

Kardeşim youtubede, cs 1.6 ip üzerine kurma videoları mevcut.

Ücretsiz cs 1.6 server veren firmalar olabilir. Araştırabilirsin fakat sanmıyorum
DNS i değiştiremezsin sonuçta senin kasana bağlı olucak birebir herşey senin internetin ile dönücek hatta bilgisayarını kapattığında maalesef sunucuda kapanıcak sen açana kadar bilgisayarını

Bu yolları önermem videoyu yinede aşağıya bırakıcam ama bi 20tl gibi bütce ayırıp aylığı 20 hatta 10tl olan sunucular var cs 1.6 sunucuları yani onları alabilirsin.

Konunuz Çözüldüğü için Çözülmüş Yardımlar 'a taşınmıştır.