VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Corona virüsü türkiye
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sizce corona virüsü Türkiyeye yayılırmı ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
kesinlikle inanmıyorum koskoca 1 milyarlık ülke önlem alırlar bir cozumunu bulurlar yayılmaz bence yani
Her şeyin olasılığı mümkün yaymak istedikleri yere yayıyorlar bence nüfüs azaltımı için yapılan bir şey bu.
(02-02-2020, Saat: 23:14)MuhammeDesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her şeyin olasılığı mümkün yaymak istedikleri yere yayıyorlar bence nüfüs azaltımı için yapılan bir şey bu.

kesinlikle katılıyorum, dünya nüfusu her geçen gün artmaktadır ve doğal kaynaklar insan ırkına yetmiyor bu sebeple "nüfus azaltım projesi" dedikleri kavramı araştırdım.Bana çok mantıklı geliyor havadan verilen zehirli gazlar, yiyecek ve içeçeklerdeki öldürücü bakteriler, ve son olarak corona virüsü gibi birçok etken günümüzde yaygınlaşmaya başladı. Teknoloji devrindeyiz ve sağlık alanında çok geliştik bana kalırsa bu virüsü ortadan kaldırmak çok zor olmamalı.
içiniz rahat olsun panzehiri aranıyor koskoca çin Gülümse
Yayılsada Ölsek gitsek.
(05-02-2020, Saat: 17:07)NicHolay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yayılsada Ölsek gitsek.

Ahahahaha Kahkaha At

-mood
Dostum bana kalırsa yayılmaz çünkü dünya çapında yayılan bir haber ve tüm ülkeler buna karşı hazırlığını yaptı hava yolları kara yolları dahil yani onların kontrolleri her zaman yapılır kimsenin virüs kapıp illegal yolla ülkeye girme peşine düşüceğinide sanmam ayrıca tıp alanında türkiye çokta mükemmel bir ülke sayılmaz kimsenin tedavi için kaçıcağı bir ülke değil  yani kısacası kanka çok kafana takman gerekmiyor.
(05-02-2020, Saat: 17:08)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-02-2020, Saat: 17:07)NicHolay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yayılsada Ölsek gitsek.

Ahahahaha Kahkaha At

-mood

Hasta

-mood Kahkaha At