29-12-2019, Saat: 21:10
29-12-2019, Saat: 21:25
Chrome eklentisi vardır facebookta vardı post silmek için baktınmı hiç
29-12-2019, Saat: 21:26
bakmadım eklenti leri anlamıyorum
29-12-2019, Saat: 21:29
Arka arkaya hızlı hızlı silince hata vermeye başlıyor dikkat et
29-12-2019, Saat: 21:31
2bin fotoğrafı nasıul silecm ya bot fln yokmu bildiğin ?
29-12-2019, Saat: 21:33
(29-12-2019, Saat: 21:10)sayitdurmus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]selamun aleykum arkadaşlar vurduğum bi instagram hesabında 2k fotoğraf var nasıl hızlı silebilirim ?iOS işletim sistemine sahip cihazlarda aşağıdaki adımları sırasıyla izleyerek toplu fotoğraf silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz:
- İlk olarak App Store’a girerek ‘’Cleaner for IG’’ uygulamasını indirin.
- İkinci adımda ise yüklenen uygulamaya giriş yapın.
- Uygulamaya giriş yaptıktan sonra ‘’Media’’ sekmesine dokunun.
- Media sekmesi içerisinden silmek istediğiniz fotoğrafları seçin.
- Daha sonra sağ üst kısımda yer alan ‘’Actions’’ butonuna basın.
- Son olarak ‘’Delete’’ (Temizle/Sil) seçeneğine dokunun.
(29-12-2019, Saat: 21:33)Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Android platformunda ise aşağıda yer alan işlem adımlarını takip ederek toplu fotoğraf silme işlemini kolaylıkla uygulayabilirsiniz:(29-12-2019, Saat: 21:10)sayitdurmus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]selamun aleykum arkadaşlar vurduğum bi instagram hesabında 2k fotoğraf var nasıl hızlı silebilirim ?iOS işletim sistemine sahip cihazlarda aşağıdaki adımları sırasıyla izleyerek toplu fotoğraf silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz:Bu adımları gerçekleştirdikten sonra seçtiğiniz fotoğraflar tamamen silinecektir. Ancak silinecek fotoğraf sayısının fazlalığına göre işlemin süresi uzayabilmektedir.
- İlk olarak App Store’a girerek ‘’Cleaner for IG’’ uygulamasını indirin.
- İkinci adımda ise yüklenen uygulamaya giriş yapın.
- Uygulamaya giriş yaptıktan sonra ‘’Media’’ sekmesine dokunun.
- Media sekmesi içerisinden silmek istediğiniz fotoğrafları seçin.
- Daha sonra sağ üst kısımda yer alan ‘’Actions’’ butonuna basın.
- Son olarak ‘’Delete’’ (Temizle/Sil) seçeneğine dokunun.
- Öncelikle "Instant Cleaner – for Instagram" uygulamasını Android cihazınıza indirin ve yükleyin.
- Daha sonra yüklenen uygulamayı açarak, uygulama üzerinden Instagram hesabınıza giriş yapın.
- Ardından ekranın alt tarafında yer alan menüden "Posts" kısmına giriş yapın.
- Posts kısmına giriş yaptıktan sonra ekranın sağ üst köşesinde bulunan "Option" seçeneğini seçin.
- Şimdiyse karşınıza çıkan "Select All" seçeneğini seçerek ekranda olan bütün fotoğrafları seçin ve ekranın üst tarafında yer alan "Delete" seçeneğine basın.
Dipnot: Tüm işlemlerinizi hallettikten sonra şifrenizi değiştirmenizi önerrim.
01-01-2020, Saat: 17:45
Merhaba, Konuya uzun süre cevap vermediğiniz için "Çözüldü Varsayılarak" Çözülmüş konular'a taşındı.