VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: kurucu geçme hesabı ebedi alma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hesap Vuruyorum Ama REVERT alamadığım için  vurduğum hesapları geri alıyor sahibi güncel revert yada karşı tarafa giden reverti iptal etmek için method lazım ?
Ücretli Olarak Kurucu Geçim için DM !
(13-12-2019, Saat: 21:58)-AsirTores Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]KURUCU DEĞİL HESABA VPN İLE GİRİYORUM BANA HESABIN MAİLİNE GİDEN REVERT İ İPTAL EDECEK METHOD LAZIM
o imkansız kardeşim Kahkaha At doğru vpn kullanırsan şüpheliye düşmez cloudflare kullanıyorsan proxy kapat
(13-12-2019, Saat: 22:10)-AsirTores Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o imkansız kardeşim Kahkaha At doğru vpn kullanırsan şüpheliye düşmez cloudflare kullanıyorsan proxy kapat

HESABA HMA İLE GİRİYORUM BİLGİLERİ ÜSTÜME ALDIĞIMDA SAHİBİ GERİ ALIYOR MAİLE GİDEN REVERTİ İPTAL ETMEK TEDİĞİM Gülümse
moruq bende onu diyorum zaten Kahkaha At ücretli yapiyorum onu diye ? revert kırma
(13-12-2019, Saat: 22:41)-AsirTores Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]moruq bende onu diyorum zaten Kahkaha At ücretli yapiyorum onu diye ? revert kırma

BURASI ÜCRETSİZ METHOD VEREN SİTE DEĞİLMİ "Küfürlü Yorum"
kurucu geçmek kolay kardeşim gel özele methodu vereyim
Konu üyenin yasaklanmış olmasından dolayı çöpe taşınmıştır.