VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Google VPS beni borça soktu galiba kullanan acil gelsin :(
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar ben ücretsiz diye google cloudden vps aldım fakat kullandım güzelce fakat sonrası kötü oldu 6 Oca 2020 tarihinde sizden ödeme alınacak. Bakiyeniz 6 Oca 2020 tarihinden önce ₺300,00 ödeme eşiğini aşarsa sizden hemen ödeme alınır. diyor ve kartın altında işlem reddedildi yazıyor. acaba ödeme alınmayacakmı alınacaksa ne yapacağım bunu ailem duyarsa keser beni Ama Hiç Üzülme
(08-12-2019, Saat: 15:32)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar ben ücretsiz diye google cloudden vps aldım fakat kullandım güzelce fakat sonrası kötü oldu 6 Oca 2020 tarihinde sizden ödeme alınacak. Bakiyeniz 6 Oca 2020 tarihinden önce ₺300,00 ödeme eşiğini aşarsa sizden hemen ödeme alınır. diyor ve kartın altında işlem reddedildi yazıyor. acaba ödeme alınmayacakmı alınacaksa ne yapacağım bunu ailem duyarsa keser beni Ama Hiç Üzülme

bu tür işler'de sanal kart kullanmanız daha sağlıklı hocam vds olarak bende hizmet verip vds satan biriyim kiralıyorum vb taktikler ile sanal kart kullanmalıydın
(08-12-2019, Saat: 16:33)Maskelieleman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08-12-2019, Saat: 15:32)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar ben ücretsiz diye google cloudden vps aldım fakat kullandım güzelce fakat sonrası kötü oldu 6 Oca 2020 tarihinde sizden ödeme alınacak. Bakiyeniz 6 Oca 2020 tarihinden önce ₺300,00 ödeme eşiğini aşarsa sizden hemen ödeme alınır. diyor ve kartın altında işlem reddedildi yazıyor. acaba ödeme alınmayacakmı alınacaksa ne yapacağım bunu ailem duyarsa keser beni Ama Hiç Üzülme

bu tür işler'de sanal kart kullanmanız daha sağlıklı hocam vds olarak bende hizmet verip vds satan biriyim kiralıyorum vb taktikler ile sanal kart kullanmalıydın

Canım hocam lütfen üzülüyorum ailem kesecek duyarsa kart altında işlem reddedildi yazıyor ve hemen yanda 6 oca 2020 sizden ödeme alınacak. 6 oca 2020  tarihinde önce 300 tl ödeme eşigini aşarsa izden hemen ödeme alınır yazıyor ne yapmalıyım borçamı girdim napmalıyım lütfen yardım et
Hesabını kapat ve birdaha böyle işlerle uğraşma kardeşim  Gülümse

Konunuz kilitlenip Silinmiş Konular 'a atılmıştır!