VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Cs1.6 Bunny & Duck & Pro Cfg
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Merhaba Arkadaşlar, Bugün Sizlere Elimde Bulunan 4 adet cfg(Config) Paylaşacağım.
Verdiğim 4 adet config ile oyun içerisinde MOUSE3 yani mause topuna basılı tutarak bunny yapabilir, SHIFT tuşuna basarak duck atabilirsiniz.
Ekstra olarak Alias & Recoil ve Aim kodları bulundurmayan Public sunucular için bir CFG daha ekledim. 
Oyunu Daha akıcı oynayabilmeniz için Rate & CL Ayarlarını'da dahil ettim, Bu Dosyaları Cstrike/ içerisine atıp oyun içerisinde konsola exec ayar.cfg yazarak aktifleştire bilirsiniz Şimdiden Bol Fraglar !
İndirme Linki & Virüs Total :

Hide Post
Very Nice Hocam
eline sağlık Gülümse
(08-12-2019, Saat: 07:21)Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba Arkadaşlar, Bugün Sizlere Elimde Bulunan 4 adet cfg(Config) Paylaşacağım.
Verdiğim 4 adet config ile oyun içerisinde MOUSE3 yani mause topuna basılı tutarak bunny yapabilir, SHIFT tuşuna basarak duck atabilirsiniz.
Ekstra olarak Alias & Recoil ve Aim kodları bulundurmayan Public sunucular için bir CFG daha ekledim. 
Oyunu Daha akıcı oynayabilmeniz için Rate & CL Ayarlarını'da dahil ettim, Bu Dosyaları Cstrike/ içerisine atıp oyun içerisinde konsola exec ayar.cfg yazarak aktifleştire bilirsiniz Şimdiden Bol Fraglar !

Hide Post

cog ıyııı
süpersiniz
(08-12-2019, Saat: 07:21)Edwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Merhaba Arkadaşlar, Bugün Sizlere Elimde Bulunan 4 adet cfg(Config) Paylaşacağım.

Hide Post
(09-12-2019, Saat: 22:52)husobaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]süpersiniz

Teşekkürler  Gülümse Gülümse
Sağol kral  Melek Ol Parmak At
Eline saglık
Very Nice Hocam
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6