VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: CSGO Operasyon Güncellemesi Fps Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son gelen operasyon güncellemesi ardından başımızı ağarıtan fps sorununa kökten çözümü açıklıyorum Göz Kırp

Videolu anlatım : TIKLA

FPS Arttırma kodları : TIKLA

oyunun dosyalarına geliyoruz csgo dosyasına giriyoruz panorama dosyasına giriyoruz videos klasörünün ismini değiştiriyoruz bu dosya eğer oyun c diskinde kuruluysa burada olması gerekiyor : C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\panorama

bu işlemi yaptıktan sonra oyunun başlatma seçeneklerine : -novid
komutunu eklememiz gerekmekte bu komut oyun açılırken ekrana gelen introyu kaldırmaktadır
Video'yu bekliyorumm Gülümse
(27-11-2019, Saat: 01:13)Phyzed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]erasyon güncellemesi ardından başımızı ağarıtan fps sorununa kökten çözümü açıklıyorum Göz Kırp

Videolu anlatım : TIKLA

FPS Arttırma kodları : TIKLA

oyunun dosyalarına geliyoruz csgo dosyasına giriyoruz panorama dosyasına giriyoruz videos klasörünün ismini değiştiriyoruz bu dosya eğer oyun c diskinde kuruluysa burada olması gerekiyor : C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\panorama

bu işlemi yaptıktan sonra oyunun başlatma seçeneklerine : -novid
komutunu eklememiz gerekmekte bu komut oyun açılırken ekrana gelen introyu kaldırmaktadır
Bunu Hellian Göstermemiş miydi ya :d
:cool: