04-11-2019, Saat: 08:37
Merhaba Arkadaşlar;
Oyunumuz çok basit alttaki arkadaşımıza soru soracaksınız oda cevaplamaya çalışacaktır.Eğer ki cevabı bilmiyorsa;
" Cevabı Bilmiyorum Bilgilendir " Diyerek Cevabı Öğrenebilir ve Yeni soru sorar.Cevabı öğrenmek istemiyorsa
Geç yazıp yeni bir soru sorar. Cevabı biliyorsa cevabı yazar ve yeni soru sorar.
Örnek Olarak post atıyorum.
Örnek Soru;
Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u Kaç Yılında Fethetmiştir?
Alttaki Arkadaşımız Cevap Olarak;
Cevap : 1453 Yılında Fethetmiştir.
Soru : Karenin kaç kenarı vardır?
Cevap : Cevabı Bilmiyorum Bilgilendir (Kimin sorusuna bu cevabı atarsa alıntı yaparak bilgilendirmek zorundasın.)
Soru : İnsanların kaç tane dişi vardır?
Cevap : Geç
Soru : <title> </title> HTML etiketi ne işe yarar?
Alttaki Arkadaşımızın 3 Farklı Cevabı Olacaktır." Cevabı Bilmiyorum Bilgilendir " - " Geç " - " Cevabı Yazar ".
Aynı Mesajda Bir Adet Soru Sorma Hakkı Vardır.
Cevap : Cevap Yazar
Soru : Soru Sorar?
Oyunumuz çok basit alttaki arkadaşımıza soru soracaksınız oda cevaplamaya çalışacaktır.Eğer ki cevabı bilmiyorsa;
" Cevabı Bilmiyorum Bilgilendir " Diyerek Cevabı Öğrenebilir ve Yeni soru sorar.Cevabı öğrenmek istemiyorsa
Geç yazıp yeni bir soru sorar. Cevabı biliyorsa cevabı yazar ve yeni soru sorar.
Örnek Olarak post atıyorum.
Örnek Soru;
Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u Kaç Yılında Fethetmiştir?
Cevap : 1453 Yılında Fethetmiştir.
Soru : Karenin kaç kenarı vardır?
Cevap : Cevabı Bilmiyorum Bilgilendir (Kimin sorusuna bu cevabı atarsa alıntı yaparak bilgilendirmek zorundasın.)
Soru : İnsanların kaç tane dişi vardır?
Cevap : Geç
Soru : <title> </title> HTML etiketi ne işe yarar?
Alttaki Arkadaşımızın 3 Farklı Cevabı Olacaktır." Cevabı Bilmiyorum Bilgilendir " - " Geç " - " Cevabı Yazar ".
Aynı Mesajda Bir Adet Soru Sorma Hakkı Vardır.
Cevap : Cevap Yazar
Soru : Soru Sorar?