VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Discord Nitro Classic Alcam İnanıl Geçiyor mu?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Can Abi Özür Dilerim Kb Ben İnanılla Discord Nitro Classic Alcam 30 TL Ben Denedim Oluyor Gibi Ama Size Sorayım Dedim Kartta Para Yoktu Deneme Olarak Böyle Yaptım Para Yüklediğimde Ödeme Gerçekleşirmi Abi? 

[Resim: d1T10D1.png]
Bildiğim Kadarıyla Bir Çok Arkadaşım Discord Kullanıyor , Bazı Sitelerdede Satılıyor Fakat Sahte Olabilir Ama İninalla Alınıyor Diye Biliyorum.
Kartınıza para yüklediğinizde tabikide işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. İninal ile bütün sitelerden alışveriş yapabiliyorsunuz.
(29-10-2019, Saat: 18:34)BeyDesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bildiğim Kadarıyla Bir Çok Arkadaşım Discord Kullanıyor , Bazı Sitelerdede Satılıyor Fakat Sahte Olabilir Ama İninalla Alınıyor Diye Biliyorum.

Sahte Evet Dolandırıldım Sanada Sahte Yerden Alışveriş Yapmanı Önermem Para Yüklediğimde bu Hatayı Vermez Değilmi? Deneme Olarka Yapmıştım Hata Vermişti Para Yüklediğimde Düzelir Dimi?
(29-10-2019, Saat: 18:57)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-10-2019, Saat: 18:34)BeyDesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bildiğim Kadarıyla Bir Çok Arkadaşım Discord Kullanıyor , Bazı Sitelerdede Satılıyor Fakat Sahte Olabilir Ama İninalla Alınıyor Diye Biliyorum.

Sahte Evet Dolandırıldım Sanada Sahte Yerden Alışveriş Yapmanı Önermem Para Yüklediğimde bu Hatayı Vermez Değilmi? Deneme Olarka Yapmıştım Hata Vermişti Para Yüklediğimde Düzelir Dimi?

Discord'un orjinal sitesi üzerinden yapmadınızmı ? Birdaha böyle bir tuzağa düşmeyin, orjinal sitelerinden hariç hiç bir yerden alışveriş yapmayın.
(29-10-2019, Saat: 19:08)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-10-2019, Saat: 18:57)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sahte Evet Dolandırıldım Sanada Sahte Yerden Alışveriş Yapmanı Önermem Para Yüklediğimde bu Hatayı Vermez Değilmi? Deneme Olarka Yapmıştım Hata Vermişti Para Yüklediğimde Düzelir Dimi?

Discord'un orjinal sitesi üzerinden yapmadınızmı ? Birdaha böyle bir tuzağa düşmeyin, orjinal sitelerinden hariç hiç bir yerden alışveriş yapmayın.

10 TL Kazıklandım Abi Ne Yazıkkı Size Sormadanda Yaptığım İçin Özür Dilerim Ve Pişmanım Keşke Size Sorsaydım 10 TL Aldı Ve Nitroyu Vermedi Cevap Bile Vermedi Ama Hiç Üzülme
Konunuz Çözüldüğü için Çözülmüş Yardımlar 'a taşınmıştır.