VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: - #YiğiTBeY Kimdir ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
MERHABA! ADIM YİĞİT BEN 2013 - 2014 SENELER ARASINDA #YeKTaBeY VE CeyhuNReiS ' İLE TANIŞTIM. OZAMAN 1.6 OYNUYORDUM TABİ ZAMAN GEÇTİKCE BİR ÇOK ARKADAŞLAR EDİNDİM BENDE. VE MGA TARZI ORTAMLARDA TAKILMAYA BAŞLADIM. DAHA OZAMANLAR MAKİNA NE BİLMİYORDUM Kahkaha At AMA #YeKTaBeY VE CeyhuNReiS SAYESİNDE ÖĞRENDİM GEREK BANA MAKİNADA VERDİLER ÇOK YARDIM ETTİLER. VE ŞUAN KENDİ TEAMSPEAK 3 ADRESİMİ KURMUŞ BULUNMAKTAYIM. SİZLERDE GELİRSENİZ BERABER SOHBET , MUHABBET VS. YAPABİLİRİZ. HEPİNİZİ BEKLİYORUM. Kahkaha At

BU ARADA TEAMSPEAK 3 ADRESİME LİSANS ALMAK İÇİN YARDIMDA BULUNAN BARIŞ VE @Stronger'E TEŞEKKÜR EDİYORUM! 

<
Memnun olduk kardeşim
Ts3 ip yerini editledim, burası sunucu tanıtım bölümü değil. Memnun olduk Gülümse
(11-10-2018, Saat: 18:56)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ts3 ip yerini editledim, burası sunucu tanıtım bölümü değil. Memnun olduk Gülümse

Sorun Yok Bende Memnun Oldum Kahkaha At
başarılı konu memnun oldum
Memnun oldum
'' Cin tarafından memnun olundunuz.. ''
Memnun olduk kardeşim
(11-10-2018, Saat: 19:07)cin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]'' Cin tarafından memnun olundunuz.. ''

asD:ASD:SAKahkaha At
hoşgeldin aramıza memnun olduk
Sayfalar: 1 2 3