VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Tellefon Numaram Beni Sevmeyenin Eline Geçti Napmalıyım?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Numaram Beni Sevmeyenin Eline Geçti Nasıl Aldığını Bilmiyorum Napmalıyım En Fazla Ne Yapabilir Çok Korkuyorum Ve Kötü Şeyler Engel Olmak İçin Ne Yapacağım Söylerseniz Sevinirim!
Merhaba sadece numaranızı dağıtabilir, telefonların bir özelliği ile rehberinizde olmayan kişilere otomatik olarak ulaşılamıyor diye gösteriyor ve birdaha sizi rahatsız etme gibi bir düşüncede olmuyorlar. Numaranız ile başka yapabilecekleri birşey olacağını sanmam.
Operatore gidip numaranın son bir hanesini değiştirebilirsin ?
(13-09-2019, Saat: 16:06)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba sadece numaranızı dağıtabilir, telefonların bir özelliği ile rehberinizde olmayan kişilere otomatik olarak ulaşılamıyor diye gösteriyor ve birdaha sizi rahatsız etme gibi bir düşüncede olmuyorlar. Numaranız ile başka yapabilecekleri birşey olacağını sanmam.

Can Abim Benimde Korktuğum Şey Yakınlarımın Numaralarını Bulma Yani Rehberimde Olan Ailemin Numarasını Silsem Ulaşamaz Değil mi Yada 11880 Bulabilirmi? Nasıl Yapsam Abi Ve Benim Üzerimden Telefon Numaramla Şiparis Vermesinden Bunuda Cevaplarsan Sevinirim Abi Böyle Birşeyler Mümkünmüdür Yazarsan Sevinirim Abim Eksik Olma
(13-09-2019, Saat: 16:24)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-09-2019, Saat: 16:06)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba sadece numaranızı dağıtabilir, telefonların bir özelliği ile rehberinizde olmayan kişilere otomatik olarak ulaşılamıyor diye gösteriyor ve birdaha sizi rahatsız etme gibi bir düşüncede olmuyorlar. Numaranız ile başka yapabilecekleri birşey olacağını sanmam.

Can Abim Benimde Korktuğum Şey Yakınlarımın Numaralarını Bulma Yani Rehberimde Olan Ailemin Numarasını Silsem Ulaşamaz Değil mi Nasıl Yapsam Abi Ve Benim Üzerimden Telefon Numaramla Şiparis Vermesinden Bunuda Cevaplarsan Sevinirim Abi Böyle Birşeyler Mümkünmüdür Yazarsan Sevinirim Abim Eksik Olma

Kesinlikle rehberinizdeki kişileri göremeyeceklerinden emin olun(bir fbi değilse tabikide  Kahkaha At) Numaranız ile bir sipariş verilirse aradıklarında tek demeniz gereken "Benim böyle bir siparişim bulunmamakta yanlış numara." o yüzden korkmanız gereken hiç bir problem yok.
(13-09-2019, Saat: 16:28)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-09-2019, Saat: 16:24)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Can Abim Benimde Korktuğum Şey Yakınlarımın Numaralarını Bulma Yani Rehberimde Olan Ailemin Numarasını Silsem Ulaşamaz Değil mi Nasıl Yapsam Abi Ve Benim Üzerimden Telefon Numaramla Şiparis Vermesinden Bunuda Cevaplarsan Sevinirim Abi Böyle Birşeyler Mümkünmüdür Yazarsan Sevinirim Abim Eksik Olma

Kesinlikle rehberinizdeki kişileri göremeyeceklerinden emin olun(bir fbi değilse tabikide  Kahkaha At) Numaranız ile bir sipariş verilirse aradıklarında tek demeniz gereken "Benim böyle bir siparişim bulunmamakta yanlış numara." o yüzden korkmanız gereken hiç bir problem yok.
Teşekkür Ederim Abi İşte Korktuğum Benim Telefonum Üzerinden Şiparis Vermeleri Fakat Abi Ben Telefonumu Fazla Kullanmıyorum Aktivite Yoğunlugumdan Dolayı Elime Alamıyorum Kapalı Duruyor Şiparis Alan Kişi Beni Aradığında Ulaşamadığında Eve Gelecek Mecburen Ya Ben Şiparis Vermelerinden Vs Korkuyorum Adamlarada Yazık Oluyor Onlarada Üzülürüm Ama İnşallah Numaramı Alan Terbiyesizlik Yapmaz.
(13-09-2019, Saat: 16:31)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-09-2019, Saat: 16:28)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kesinlikle rehberinizdeki kişileri göremeyeceklerinden emin olun(bir fbi değilse tabikide  Kahkaha At) Numaranız ile bir sipariş verilirse aradıklarında tek demeniz gereken "Benim böyle bir siparişim bulunmamakta yanlış numara." o yüzden korkmanız gereken hiç bir problem yok.
Teşekkür Ederim Abi İşte Korktuğum Benim Telefonum Üzerinden Şiparis Vermeleri Fakat Abi Ben Telefonumu Fazla Kullanmıyorum Aktivite Yoğunlugumdan Dolayı Elime Alamıyorum Kapalı Duruyor Şiparis Alan Kişi Beni Aradığında Ulaşamadığında Eve Gelecek Mecburen Ya Ben Şiparis Vermelerinden Vs Korkuyorum Adamlarada Yazık Oluyor Onlarada Üzülürüm Ama İnşallah Numaramı Alan Terbiyesizlik Yapmaz.

Eğer sizin üzerinize sahte bir sipariş verilirse bunun cezası var, o yüzden üzülmenize gerek yok cezasını çekerler. Kapınıza gelirse demeniz gereken dediğim gibi "benim böyle bir siparişim bulunmamakta" içinizi rahat tutun.
(13-09-2019, Saat: 16:49)CAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-09-2019, Saat: 16:31)Reisdrone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkür Ederim Abi İşte Korktuğum Benim Telefonum Üzerinden Şiparis Vermeleri Fakat Abi Ben Telefonumu Fazla Kullanmıyorum Aktivite Yoğunlugumdan Dolayı Elime Alamıyorum Kapalı Duruyor Şiparis Alan Kişi Beni Aradığında Ulaşamadığında Eve Gelecek Mecburen Ya Ben Şiparis Vermelerinden Vs Korkuyorum Adamlarada Yazık Oluyor Onlarada Üzülürüm Ama İnşallah Numaramı Alan Terbiyesizlik Yapmaz.
Eğer sizin üzerinize sahte bir sipariş verilirse bunun cezası var, o yüzden üzülmenize gerek yok cezasını çekerler. Kapınıza gelirse demeniz gereken dediğim gibi "benim böyle bir siparişim bulunmamakta" içinizi rahat tutun.

Teşekkürler Abim Çok Sağol İçimi Azda Olsa Rahalattın Ama Başka Yerlerdende Şipariş Verirse Ne Yapacağım Onu Düşünüyorum İnşallah Böyle Bişi Yapmaz.
Dediğim gibi bunun bir cezası var ve içiniz rahat olsun sizlik birşey olmayacak. Konunuzu çözülen yardımlara taşıdım.